Foo Lighters Akusztik a Virányosi Unplucked Rock Clubban- 11.08

megjelenés:
2013-11-01 17:36:45

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 904


Csordás Robi (Synchronring, ex-Soundshine) és Csányi Szabi (Black-Out, Kényes Foltok) néhány évet a Black-Outban zenéltek együtt, majd megalapították közös projektjüket, a méltán világsztár amerikai banda, a Foo Fighters dalait professzionálisan és hitelesen előadó Foo Lighterst.Ez a különleges formáció ad november 8-án este fél nyolctól koncertet a Virányosi közösségi házban.

A kezdeti időkben a klipes, mindenki számára ismert dalokat vették fel a repertoárjukba: Learn to fly, All my life, Pretender, vagy a milliók kedvencévé avanzsált Best of You… Később olyan különlegességek is kezdtek felbukkanni a setlisten, mint a Rope vagy a Monkey Wrench, hogy az ínyenceknek is a kedvében járjanak. A fiúk vegyesen játszák tehát a lírikus, lassabb szerzeményeket és a zúzós koncertnótákat, és a tapasztalatok szerint mindkét vonal tökéletesen megállja a helyét akusztikus verzióban.

A koncertre már csak azért is érdemes eljönni, mert javában folyik a készülődés a Black-Out novemberben esedékes 20. születésnapi koncertjére, így nem kizárt, hogy a két kiváló muzsikus becsempész a Foo Fighters dalok közé néhány közös, saját szerzeményt!


Helyszín: Virányosi Közösségi Ház  (XII., Szarvas Gábor út 8/c)
Időpont: november 8. péntek 19.30






Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i