Látványos klippel és új dallal jelentkezett G.w.M

megjelenés:
2023-09-23 09:49:51

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 270

A Neked ez könnyű egy mindenki számára ismerős témát dolgoz fel. 

 

„Évek óta állt már a fiókomban a dal, de most több másikkal együtt elővettem, hogy átdolgozzam. Azt éreztem, hogy ez nagyon jó lehet, ezért szerettem volna, ha klip is készül hozzá” – fogalmazott G.w.M.


G.w.M. DALSZÖVEGEK ITT.

 

A videót az egyik legfoglalkoztatottabb kliprendező és G.w.M jó barátja, leholegacy jegyzi, aki egy nagyon sajátos világot álmodott meg hozzá: afféle horrortörténet kíséretében keltette életre a dalt.


„Először meg is kérdeztem, hogy nem sok-e ez egy kicsit, de aztán bíztam az ötletében, és szerinem jól tettem. Nagyon látványos, extravagáns klip lett, a dal és a videó kettőssége egységet alkotnak” – tette hozzá G.w.M. A kliphez egyébként a nagysikerű You című sorozat is inspirációul szolgált.

 

A szövegben mindenki számára ismerős probléma jelenik meg: azt az állapotot írja le, amikor egy kiegyenlítetlen, tönkrement párkapcsolatból próbálunk felépülni.


Az ekkor tapasztalt mélységek és a továbblépést elővetítő pillanatok egyaránt visszaköszönnek a sorokból. „Szerintem sokan éreztek már így, ezeket a lelkiállapotokat szerettem volna visszaadni a szövegben” – mondta el az előadó.





Fotó: G.w.M

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i