Azahriah írta a Valami Amerika-sorozat betétdalát

megjelenés:
2023-09-27 12:28:20

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 282

Pénz, hírnév, csillogás – meg egy kék majomjelmez. Na, melyik filmre gondoltunk? Igen, a Valami Amerikára! Az utóbbi évtizedek egyik legsikeresebb folytatásos mozijából most sorozat készül – ehhez pedig Azahriah írt betétdalt. 


AZAHRIAH DALSZÖVEGEI ITT.

 

„Az az első pillanattól örültem a felkérésnek, ezek menő dolgok, és érdemes ilyeneket is csinálni szerintem – mondja Azahriah. – Ismertem a filmsorozatot, tudom mekkora hatása volt a magyar filmiparon belül, úgyhogy megtisztelve érzem magam.”



 

A dalszerző-énekest ugyanakkor merőben új helyzet elé állította a felkérés: „Ez volt az első alkalom, hogy kötött pályán történt a zenekészítés, annak dacára is, hogy teljesen szabad kezet kaptam! Talán pont ez volt a rémisztő elsőre: hogy melyik irányból közelítsem meg a feladatot. Viszont ahogy ráálltam, minden jött magától, és írás közben jöttem rá én is, hogy mi lesz a témám és a keretezett története a zenének, ami a film magjával is harmóniában van. Remélem, a hallgatóknak is tetszeni fog!”

 

A sorozat – amelybe a dal klipje enged némi betekintést – az RTL+ streaming-felületén lesz majd elérhető. A rajongók pedig jobb, ha rögtön készítik is a pattogatott kukoricát, hiszen kedvencük is feltűnik majd benne.




Fotók: Azahriah

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i