Kontrasztja szeretnék lenni a szcénának” – Megérkezett BatBoy albuma

megjelenés:
2023-09-28 16:46:39

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 288

 A 17 éves Michael D. Smith, azaz művésznevén BatBoy 2022-ben kezdett dolgozni első nagylemezén. A fiatal előadótól nem áll távol a kísérletezés, zenéjében sokféle stílus keveredik, melyeket sajátos világa fog össze és tesz egyszerre újszerűvé és felismerhetővé.

 

„Azért kezdtem bele, hogy tényleg meglássanak, hogy elismerjék, van helyem itt”


– mondta el Mikey az albumról, amelyen egész nyáron dolgozott. Nem csak különféle stílusok és előadók inspirálták, hanem maga a közeg, az atmoszféra, amelyben alkot. „Nagyon motiváltak a barátaim is, végig velem voltak, amíg készültek a dalok, és ők is segítettek, hogy a legjobbat hozzam ki belőle” – mesélte. 

 

Az albumot itt hallgathatod meg.

 

A Kontraszton több közreműködés is helyet kapott


„Bruway nagyon jó barátom, vele készült a Goyard. Azt éreztem, csak úgy lehet jó, ha ő is benne van. Az Atkával közös Pozinak szintén nagy eszmei értéke van számomra, vele már tavaly is szerettem volna dolgozni, de szerintem nem voltam még készen rá. Most viszont összejött, és erre a dalra vagyok az egyik legbüszkébb” – fogalmazott a fiatal előadó. 


A Pozihoz készült az első klip is az új anyagról, a forgatáson szintén részt vettek Mikey barátai, akik a dalok megszületését is végigkísérték.

 


 

Az albumon Mikey Somogyvári Dániel producerrel dolgozott, akivel már igazán gördülékenyen működnek együtt. „Dani egy géniusz, nagyon szeretem és tisztelem a munkáját, megért engem és akármilyen vibe-ot találunk ki, tökéletesen megvalósítja” – mondta el BatBoy, aki kitért a címre is. „Ez is arról szól valahol, hogy meg tudom csinálni én is, amit a többiek, csak picit máshogy. Kontrasztja szeretnék lenni ennek a szcénának.”

 

 

 

 Fotó: BatBoy

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i