Lil Frakknál egyre nagyobb a kutyaház – droppol a „Menedzser”

megjelenés:
2023-10-02 09:13:59

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 249

„A „Menedzser” című, új dalom az elmúlt egy évemet foglalja össze, amiben saját magamat menedzseltem. Igazi egyéni vállalkozó flow” – meséli Lil Frakk, akit aligha kell bemutatni a hazai hiphop közegben kicsit is jártas közönségnek.


LIL FRAKK DALSZÖVEGEK ITT.



 

Régóta nem jelentkezett önálló felvétellel a rapper, de most végre elérkezett az idő és vele együtt egy új éra is. A „Menedzser” az előadó zseniális humorérzékével teletankolt történet, hogyan is élte meg az elmúlt évet vállalkozóként. A raphez elengedhetetlenül hozzátartozó flexelést és pénzközpontúságot használta fel Frakk számtalan magáról elrejtett utalással, a feszültségig robbanó, timbalandos ütemeket pedig a szerző állandó producertársai, D.Koms és Doór faragták tökéletesre.



 

„Extra fun, hogy a közönség is alakította a „Menedzsert” kísérő videóklipet, amit a Drakula Collective rendezett. Az előkészületek során kiírtam egy instastoryba, hogy a követők küldjenek tárgyakat, amiket beépítünk a készülő kisfilmbe. Így került bele a Fonogram szál a videóba és Krúbi is. Az a díj szerepel benne ugyanis, amelyet Krisz egyszer átnyújtott a közönségnek, és a srác, akinek adta, felajánlotta nekünk, amiből egy teljes történetszál lett. De reflektálunk a BEATós beefre, a Partizánra és korunk egyik legnagyobb médiaszemélyiségére, MC Istire is” – árulta el az alkotó, aki kedvenc, pesti helyén a Rootsban tart ingyenes klipnéző estet, ahol Perrin, Lil Frakk és Doór DJ szettekkel készülnek. (Részletek itt!)

 

Lil Frakk háttersztorija

 

Lil Frakk ma az egyik legsikeresebb szereplő az újhullámos hiphop előadók körében. 2018 óta aktív, három szólólemezt és egy együttműködői albumot adott ki. A rapper első nagy áttörése a ’Brokaz’ című LP volt, azóta pedig igazi kollabcunamit zúdított a közönségre, ilyen például a „Lej” (Dzsúdlóval), az „OFFWHITE” (Beton.Hofival és Krúbival), a „Csoda, hogy még élünk” (Wellhelloval) és a „melodráma” (kristoaffal és Hundred Sins-szel). Több soldout klubkoncertet tudhat maga mögött és a legnagyobb hazai fesztiválok visszatérő fellépője. Frakk 2021-ben bekopogott egy másik ajtón, tartalomgyártóként is letette a névjegyét. Már négy évadot készített saját fejlesztésű, „Sávlekötő” c. műsorából, de az "Egy asztalnál" videósorozat kreatív produceri munka is részben nevéhez köthető. Tavaly a Magyar Klipszemlén moderátori szerepben is találkozhattunk vele.




Fotók: Lil Frakk

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i