Ünnepre készül a lelkünk is – Gospel Karácsony 2023

megjelenés:
2023-10-05 11:24:43

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 221

2023 december 11-én Veszprémbe érkezik a Virginia State Gospel Chorale, Amerika egyik legnépszerűbb gospelkórusa. A 25 fős csapatot zenekar kíséri élőben, valamint csatlakozik hozzájuk David Bratton világhírű szólista is, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját. A kórus különlegessége, hogy karmesterük, Sir Perry Evans, koreográfus is, így igazi showműsort láthatnak a koncertre érkezők a Veszprém Arénában.




2022-ben nagy sikerrel került megrendezésre a Gospel Karácsony: az előadók fantasztikus hangulatot varázsoltak a Veszprém Arénában, a koncert végén a közönség nagy része állva táncolt a kórussal együtt! A tavalyi év után David Bratton, világhírű szólista visszatér Magyarországra, most azonban egy másik kórussal láthatjuk színpadra lépni. A Virginia State Gospel Chorale 1971-ben kezdte meg működését, azóta számos koncertet tudhatnak a hátuk mögött: zenéltek együtt Whoopi Goldberggel, Diana Rossszal, Cindy Lauperrel, és II. János Pál pápa tiszteletére is adtak koncertet karrierjük kezdetekor. 2013-ban a népszerű America 's Got Talent névre hallgató versenyben egészen a döntőig meneteltek, így a TV képernyők előtt ülve sokmillióan zárhatták őket a szívükbe.


A második alkalommal megrendezésre kerülő Gospel Karácsony lényege, hogy a lelkünket is ünneplőbe öltöztessük: a karácsonyra való készület nem csak a konyhában történik, és nem is a végtelennek tűnő ajándék vásárlás a lényege. 


A Gospel Karácsony segít egy kicsit megállni, feltöltődni és felszabadultan örülni az ünnepnek.




Az elmúlt években nem kíméltek minket a krízisek: járványok, háború, gazdasági nehézségek. Ezzel a rendezvénnyel a szervezők egy kis hálaadásra is hívnak mindenkit, hogy a nehézségeken túllendültünk, és nem utolsó sorban azért, hogy vannak mellettünk, akikkel megoszthatjuk az örömünket, az ünnepet!


A fantasztikus show műsor kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes lehet: a karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is hallhatunk majd gospel verzióban, mint John Lennontól a „War is over”, Whitney Houstontól az „I Love the Lord”, vagy a Hillsongtól az „Oceans”.




A Virginia State Gospel Chorale látványos koreográfiái pedig felülmúlják minden eddigi elképzelésünket a karácsonyi koncertekről!

A jegyek megvásárlását is érdemes időben megtenni, a tavalyi évben szinte teltház előtt zajlott a koncert.


Gospel Karácsony 2023 – új kórus, új koreográfiák, még látványosabb show: ugyanaz az emelkedett hangulat, ugyanaz a lélek!


Fotók: Gospel Karácsony

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i