Itt a Dalszerző Expo őszi kiadása / DEX is back this autumn

megjelenés:
2023-10-08 11:20:23

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 203

Jön a DEX Songwriting Expo őszi kiadása! A sikeres tavaszi programsorozat után ismét kis létszámú mesterkurzusokkal és limitált férőhelyes mentoring workshopokkal várjuk szerzőinket októberben és novemberben. Négy eseményt szervezünk négy fókusztéma és előadó köré, a helyszín egy alkalom kivételével továbbra is az Artisjus székháza.

 

DEX is back this autumn – find our English language program below, which will take place at the Budapest Showcase HUB international music conference. 

 

Kiemelt fókusztémáink és előadóink:

 

2023.10.12. – Balla Gergely: Sűrűbbre szőni… • Dalszövegírás mesterkurzus 

Hatékony írástechnikákkal a tudattalanhoz, miközben a mondandót a nyelv által szabott határokon belül a lehető legtömörebben kifejezni – azaz sűrűbbre szőni a nyelv szövetét. Erről szól a Platon Karataev frontemberének mesterkurzusa.




 

2023.10.19. – Johnny K. Palmer: Aláírom, aláfestem, alávágom • TV-zeneszerzés mesterkurzus 

Hogyan készülnek a TV sorozatokban, filmekben hallható zenék? Hogyan választják és illesztik őket a jelenetekhez? Mikor használnak a készítők vásárolt zenét, mikor kérnek fel zeneszerzőt? És hogyan kerülhet be a saját zenénk is egy ilyen kereskedelmi tévés műsorba? 




 

2023.11.03. – Maria Broberg (SE): Songwriting for Eurovision • Masterclass

After writing several songs for Eurovision, Maria Broberg (Maria Mathea) will let you in on her best advices on how to write songs aimed for the format. How to get to work on a 3 minute long song? How to write clear and recognizable choruses? What kind of message should our song contain?



 

2023.11.23. – Diaz: Az alkotói kreativitás holtpontjai • Produceri mesterkurzus

Vannak időszakok, amikor producerként vagy szerzőként nem vagyunk termékenyek, „beragad a kreativitásunk”. Hogy túllendüljünk ezeken a kritikus szakaszokon, lehetünk egészen formabontók is: állíthatunk saját dalszerzésünk, kreativitásunk szolgálatába loopokat, hangmintákat is. 





 

A mesterkurzus mellett az előadók limitált férőhelyes mentoring/műhelymunka programot is hirdetnek a jegyvásárlóknak, melyekre jelentkezés/kiválasztás útján lehet bekerülni. További információ itt.

 

Participate in events

Jegyvásárlás: A mesterkurzusokra helyszíni jegy 4990 Ft-ért váltható.

Buy tickets

 

Fotók: Artisjus

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i