Koncert Tina Turner emlékére

megjelenés:
2023-10-08 11:47:40

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 253

 

Miközben Tinára emlékezünk, segítjük az állatmenhelyeket

 

Idén hunyt el Tina Turner, a Rock ’n’ Roll Királynője, aki azzal került be a Guiness rekordok könyvébe, hogy ő adta el a legtöbb koncertjegyet a szórakoztatóipar addigi történetében. Aki volt annyira bátor, hogy kilépve bántalmazó kapcsolatából újra indította karrierjét, és 45 évesen világsztár lett. 




Szeretnénk mi is méltó kép elbúcsúzni tőle, és mi lehetne megfelelőbb a magyar rajongók számára, mint felidézni dalait. 


Az Erkel Színházban november 5-én emlékkoncertet tartanak a Rocknagyi tiszteletére. Az este keretében a legismertebb slágereit olyan kiváló magyar énekesnők idézik fel, mint Tóth Andi, Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, Fehér Adrienn, az ismert világsztárokkal előadott duettekben Freddie, Veréb Tamás és Erox Martini működnek közre. 


Így felcsendül majd többek között a Private Dancer, a Proud Mary, a Simply the Best, a Bond-filmből a Golden Eye, csakúgy, mint a Mick Jaggerrel (It’s Only Rock ’n’ Roll), David Bowie-val (Tonight), Brian Adams-szel (It”s Only Love), vagy Eros Ramazottival (Cosas de La Vida) előadott közös dalok.




 

Tina Turner sokszor nyilatkozott arról, hogy mennyire fontos számára az állatvédelem. Ezt olyannyira komolyan vette, hogy nem evett állati eredetű ételeket. Rendszeresen támogatott állatvédelemmel foglalkozó szervezeteket, számos jótékonysági eseményen vett részt. 

 

A szervező birtokába került egy festmény, ami Tina Turner 1990-es barcelonai koncertjének pillanatfelvétele alapján készült. 


Mivel a szervezők és a résztvevők is fontosnak tartják az állatvédelmet, nem volt kérdés, hogy hűen Tina Turner emlékéhez az adott festményt árverésre bocsátják, és a befolyt bevételből az ajkai Vahur Állatvédő Egyesület és az Osiris Állat-és Természetvédő Alapítványt támogatják. 


A festmény -  mérete 70x100 cm, anyaga vászon – és az összeg átadására a koncert keretében kerül majd sor. 


Jegyek




 

Fotók: Tina Turner emlékkoncert

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i