Játssz velünk és nyerd meg az új Európa Kiadó albumot!

megjelenés:
2013-11-15 13:35:02

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 925


Töltsd le a lemezt!

A nyolcvanas évek kultikus zenekara, az Európa Kiadó egy egész generáció életérzését és önazonosságát határozta meg. Bár az Európa Kiadó hivatalosan sosem oszlott fel, tagjai szétszéledtek a világban, és már csak nagyon kevesen bíztak abban, hogy valaha újra összeállnak.

20 év után most új lemezt jelentetett meg az Európa Kiadó zenekar. Az 1994-ben működését felfüggesztett majd azt 2004-ben újraindító együttes az elmúlt éveket régi dalainak felfrissítésével töltötte. 2013-ban azonban eljött az idő, hogy új dalok készüljenek. A még 2012-ben szerzett "Nem látta senki" dalt 2013-ban öt másik követte, melyeket az újra értelmezett "Három Judit" című később, a Tankcsapda által is feldolgozott nyolcvanas évek- beli slágerrel együtt rögzítettek a zenekar gitárosának, Kirschner Péternek stúdiójában. A közönség és a szakma által is nagyon várt lemez címe "Annak is kell" és összesen 7 dalt tartalmaz. A felvételeket az Európa Kiadó 2013- as felállása készítette, Menyhárt Jenő énekes-gitárossal az élen, Kirschner Péter gitáros, Másik János billentyűs - perkás, Gyenge Lajos dobos, Darvas Benedek billentyűs – perkás - hegedűs és Fülöp Bence basszusgitáros társaságában. A két utóbbi tag idén érkezett a zenekarba, az Ausztráliában élő Kiss László és a Müller Péter Sziámi And Friends-ben tovább zenélő Varga Orsolya helyére.

Játssz velünk és nyerj! Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre 2013.11.14-ig és nyerj egyet az  új lemezből!

Mikor állt újra össze az együttes?

Megfejtéseiteket a zeneszoveg@zeneszoveg.hu e-mail címre várjuk. A címsorba írjátok: Európa Kiadó.

Gratulálunk Kléri Istvánnak, aki helyes megfejtésével megnyerte az új nagylemezt.

Helyes megfejtés: 2004.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i