Elindult az októberi „tökméregetés”, G.Zsolti is beállt a „kígyózó” sorba társai: BSW Matyi és bongor mellett

megjelenés:
2023-10-10 21:51:49

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 222

            

 

Az abszurd humor fokmérője, G. Zsolti úgy ítélte, itt az ideje a médiában tonnaszámra megjelenő, túltolt szexualitásnak egy teljes blokkot szentelni - így született meg az új, „Imádom az anakondád” című felvétel. Zeneileg ismét egy kifogástalan, fülbizsergető hangzást kapunk. A megjelenést egy trópusi hangulatú klip kíséri, amelyben a műfajban élenjáró BSW egyik tagja, valamint egy sikerelőzmény közreműködője, bongor is feltűnik, miközben profi táncosok bűvölik (el) a nézőket.

 

G. Zsolti sikeres, produceri háttérmunkáiból előlépve döntött úgy, hogy szólókarrierjét is elstartolja. A szerző egy olyan karaktert épített fel az elmúlt másfél évben, aki saját képmására formálta meg a ma uralkodó hiphop-irányzatok zsánereit. A popszereplő mindenféle komolyságot és sokszor szemérmességet is mellőzve – mégis burkoltan kritikusan - parodizálja ki a médiában mindenhonnan ránk zúduló, túltolt szexualitást, flexelést és nem ijed meg behozni politikai utalásokat sem szövegeibe.




 

Mind közül a bongorral, közös „VERY BIG” kirívó elismeréseket kapott már: a Spotify-hallgatók közel 160 ezer streamig, míg a YouTube-nézők 322 ezer megtekintésig repítették a felnőttfilmes mémből merítő remekművet.

 

Az alkotó új lüktetést adva az ünnepelt obszcenitásnak és a kimeríthetetlen témának vonult be stúdióba és írta meg a debütáló, „Imádom az anakondád” című trekket. Külön érdekesség, hogy a nagy elismerés övezte, egykori hangmérnök, Sellyei Tamás (azaz Silk) sample-je és a Magyar Producer Workshop mögött álló, Bánkuti Dani „reakcióvideója” is bekerült valamilyen formában a kiadványba.

 

G. Zsolti saját maga is mesélt a jövevényről: „Sok rapszövegben jelenik meg visszatérő motívumként az előadó emberfeletti szexuális teljesítménye vagy épp arcpirító méretei. Úgy éreztem, hogy ez a fontos jelenség megérdemelne egy teljes dalt, így született meg ez a brésong, a f*szhimnusz, a dallosz fallosz.”

 

A számhoz tartozó videóklip megtekintése után sem csalódunk majd, ugyanis kiszolgálja azt a közönséget is, aki valami szépet akarna látni és azokat is, akik röhögnének egy jót.




 

De hogy mit is keresett BSW Matyi ebben a videóklipben? Maga Matyi válaszolta meg:

 

„Ha jól emlékszem Zsoltival egy kollab hozott össze minket, aminek már több mint 13 éve. Egy kiemelkedő dalszerzőre és producerre találtunk benne, hiszen volt egy jellegzetes hangzásvilága, amely a többi producerhez képest előremutatóbb, fejlettebb volt. Igazából volt egy korszakunk 2016-2019 között, amikor a BSW hangszerelését Triek készítette el, kezdve az ’Amíg Bírom’ című lemezünktől. Bár mi nem dolgozunk már együtt, de a jó barátság megmaradt, nem is volt kérdés, hogy benne legyek az „Imádom az anakondád” klipjében. Nagyon sokszor mi is parodizáljuk a stílust. Annyira jól megy néha, hogy sokan el is hiszik, hogy komolyan gondoljuk, pedig aki minket ismer, tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc! Fontos különbséget tenni aközött, hogy valami hangzásban trash vagy minőségien szólal meg és megvan a sajátságos humora. Ahogy G.Zsolti, úgy mi is utóbbit képviseljük, szóval abszolút megvan az összhang közöttünk.”


Fotók: G.Zsolti x BSW

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i