Nagy „dubásra” készül a hiphop kelendő királynője, Sisi

megjelenés:
2023-10-16 09:58:26

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 250

Nagy „dubásra” készül a hiphop kelendő királynője, Sisi, hiszen egy új, albumbejelentő dallal bukkant elő alkotói műhelyéből. Sokaknak meglepő fordulat lehet a nemes egyszerűséggel „Szar” címre keresztelt dubstep-téma, de a megjelenés kapcsán elárulta a rapperlány, hogy olyan frizurát viselt az iskolában, mint az akkori Skrillex és ez még bizony csak a kezdet a cseppet sem túl távoli jövőben érkező újdonságáról.


Sisi dalszövegek itt.

 

Felfoghatatlan mindaz, amely Sisi körül tombol éppen: Az elmúlt nagyjából félévben - amióta kikerült a ’SISTEMATIIK’ című EP-je - alig telt el hét, amikor ne lépett volna fel egy fontos színpadon vagy ne kérték volna fel egy-egy nagyszabású (média)műsorban való szereplésre, beszélgetésre. Óriási bulikat csapott a legnépszerűbb hazai fesztiválokon (mint például a Sziget, Strand, Campus) és túl van az első Budapest parkos fellépésén is, most pedig újabb „elsőket” készül kipipálni a bakancslistáján.

 

SAVE THE DATE: November 24-én debütál Sisi első nagylemeze, amely túlmerészkedik a hiphop megszokott irányzatain és lehet izgulni, ugyanis nem akármilyen kollabokra lehet számítani az LP-n.



 


„Ez a trekk lehet elsőre újdonságnak tűnik tőlem, számomra ez mégis teljesen magától értetődő lépés volt. Nyolcadikban már Skrillex-hajam volt, meg voltam őrülve a zenéjéért, szerettem a Knife Party-t is. Egy osztálytársammal non-stop mutogattuk egymásnak a különböző új előadókat, dalocskákat, mindketten fejhallgatóval közlekedtünk, ahova csak lehetett. Tehát ez is én vagyok. Lényegében a dub és a bass valamennyi alműfajával tudok azonosulni” – mesélte Sisi a „Szar”-ról, aki azt is elárulta, miért éppen ezt a címet választotta újdonsült single-jének:


„Egy olyan szituáció ihlette a felvételt, amely gyakran megesik az előadókkal: Azaz, amikor valaki elsőre azt kérdezi magában egy új szám, vagy fellépő hallatán: “mi ez a szar”? Majd, amikor meglátja a színpadon, hogy mindenki tombol rá, vagy csak először megérzi a zene lüktetését, eszmél csak rá: „Ja, hogy te vagy az, bocs!”.

 

Vagy mint amikor a szomszéd átkopog, hogy üvölt a zene, remeg a fal, majd beljebb jön, megtetszik neki a vibe és végül ottmarad bulizni, majd egy új hallgatómként távozik.”

 

Már csak egy kérdésünk maradt Sisi szavajárásával élve: „Jöhet egy kis „Szar”, tesóimsz?”





Fotók: Sisi

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i