Zene x Szöveg: Antares portrébeszélgetés és minikoncert az A38 hajón

megjelenés:
2023-10-16 10:07:09

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 203

Ismét izgi szövegírói estet tartunk az A38-on, ráadásul egy nagyon intenzív zenét játszó bandával! A srácok igazán egyedi színfoltként jelennek meg a magyar könnyűzenei palettán, itt az ideje kivesézni dalszövegeiket.


De kik is ők?


Az Antares zenekar 2019-ben az Öröm a zene! és a Fülesbagoly tehetségkutatók megnyerése után, Antares címmel kiadta első nagylemezét. Első Nap körüli turnéjukat pedig azzal koronázták meg, hogy besöpörték az “Az Év felfedezettje” díjat. Majd 2020-ban a szövegeikben mély, hangszerelésileg sokrétű, mindazonáltal könnyen fülbemászó zeneiségük elismeréseképpen az Antares alkotói közösségként pop-rock kategóriában Junior Artisjus Díjat kapott.


InSanity nagylemezük megjelenését teltházas koncerttel ünnepelték a budapesti Analog Music Hallban, mely olyan produkciók figyelmét és meghívását vonzotta magukra, mint a világsztár Bonnie Tyler, a European Mantra vagy a Lazarvs, akikkel ezután egy színpadon léphettek fel.


Nézzétek meg, hogy a műsor állandó házigazdája, Kemény Zsófi, hogyan elemzi a fiúkkal dalaik szövegeit, mondanivalóit.


A beszélgetés után természetesen zene is lesz, tarts velünk!


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.


Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i