Johnny K. Palmer: TV-zeneszerzés mesterkurzus a DEX-en

megjelenés:
2023-10-17 20:15:31

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 200

Johnny K. Palmer 20 éve a hazai zeneipar aktív szereplője, számtalan popzenei sláger társzerzője. A TV2 music supervisoraként olyan drámai TV sorozatok zenei rendezéséért felelős, mint a Mintaapák vagy a Doktor Balaton. Szívügye, hogy közelebb hozza, megismertesse egymással a zeneszerzőket és a tévés/filmes szakma képviselőit.


DEX-es mesterkurzusán bemutatja, milyen feladatai vannak egy tévésorozathoz felkért zeneszerzőnek, milyen kihívásokkal szembesül, hányféle verziónak kell készülnie egy-egy zenei témára, hogyan áll össze egy zenei (utó)munkacsapat, és miért kifejezetten fontos a kapcsolatépítés ebben a szakmában.


EXKLUZÍV!

Tévés, filmes zeneszerzői karrierben gondolkozol? Ha mélyebb tudást szeretnél szerezni a témában, jelentkezz Johnny mentoring workshopjára!

Ehhez nem kell mást tenned, mint a kedvenc kétperces filmrészleted alá vágni a saját zenédet, majd elküldeni annak linkjét az expo@artisjus.com címre október 15-ig. A levél tárgya: "Jelentkezés Johnny K. Palmer mentoring workshopjára"

Fontos: A mentoring workshop egy exkluzív, limitált férőhelyes program, melynek résztvevőit az előadó választja ki a jelentkezők közül. A jelentkezőknek érvényes belépőjeggyel kell rendelkezniük az október 19-i DEX-re. A mentoring workshop a DEX-szel azonos napon kerül megrendezésre.


PROGRAM:

16:00-16:30 DEX megnyitó előadás

16:30- 18:00 Johnny K. Palmer mesterkurzusa

18:00-18:30 Q&A és kötetlen beszélgetés Johnnyval

A DEX-en soron kívül, időpontfoglalás nélkül keresheted az Artisjus szerzői kapcsolattartóit kérdéseiddel, ügyintéznivalóiddal.

A DEX-et az Artisjus szervezi. Célunk, hogy támogassuk az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségben – ahogy azt is, hogy a profik tanulhassanak profiktól.


Fotó: Artisjus

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i