Call Me Karizma - saját klubbulival tér vissza az amerikai hip-hop/pop-punk fenomén

megjelenés:
2023-10-22 11:56:28

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 130

Call Me Karizma idén többezres közönséget mozgatott meg a Sziget Fesztiválon az Európa Színpadnál, most pedig készen áll arra, hogy saját bulival is megörvendeztesse a magyar rajongóit. Az amerikai énekes-dalszerző és rapper ráadásul a hírek szerint új lemezén dolgozik, így biztosan nem maradunk friss dalok nélkül 


2024. március 10-én, a Turbinában Call Me Karizma első saját budapesti koncertjén.

Call Me Karizma egy igazán különleges jelenség a modern zeneiparban. Megvan benne a lendület, hogy annyi érdeklődőt vonzzon magához, mint a legnépszerűbb influenszerek, mindezt egy művész kifinomultságával megteremtve. Ugyanazzal a magabiztossággal írja szövegeit, amellyel Eminem is képes volt falakat ledönteni, ugyanakkor otthonosan mozog gitárral a kezében is, romantikus alt-rockot játszva. Call Me Karizma – azaz RIZ – készen áll a turnézásra, az internetre és arra is, hogy megmutassa az egész világnak milyen az, amikor egyben van a teljes csomag.

 

Riz első dalait 12 évesen kezdte el írni, 2015-ben pedig még csak másodéves volt a főiskolán, amikor Mod Sun és Blackbear előtt lépett fel, a rajongóinak köszönhetően, akik tweetekben “követelték” a fellépését a rapperektől.


Eddig három stúdióalbumot adott ki, virális TikTok-videóinak köszönhetően pedig több százmillióan streamelték dalait. Magyarországon először az idei Szigeten lépett fel, ahol több ezer embert csalogatott zenéjével az Európa Színpadhoz és adott felejthetetlen koncertet. Jelenleg új számokon dolgozik – legújabb kislemezét szeptemberben adta ki -, így jó eséllyel március 10-én még több újdonsággal érkezik a Turbinába turnéjával. 


A jegyértékesítés október 20-án, 10 órakor indul a Live Nation weboldalán.



Jegylink


Facebook-esemény





 

Fotó: Call Me Karizma hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i