„Nem bírsz a lóerőmmel” – Újabb vagány dal Mihályfi Lucától

megjelenés:
2023-10-24 21:55:59

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 240

„Nem bírsz a lóerőmmel” – Újabb vagány dal Mihályfi Lucától

 

A Rari a novemberben debütáló EP második megjelenése. 

 

A háromdalos, Amnézia című anyag Luca utóbbi hét hónapjának történéseiről szól. „Olyan ez nekem, mintha naplót olvasnék az elmúlt fél évemről” – fogalmazott. 


MIHÁLYFI LUCA DALSZÖVEGEI ITT.

 

A nemrég megjelent, Csoky közreműködésével készült Valentino és a mostani Rari is inkább felszabadult, bulis dalok, ám míg az előbbinél a lány beleszeret a rosszfiúba, az utóbbi már inkább a továbblépésről szól: pimasz odaszólás arról, amikor az ember felülkerekedik a másiktól való függésen, és azt üzeni, egyáltalán nincs szüksége rá. 


A Valentino már a megjelenés után nem sokkal egy felkapott lejátszási listán landolt, és a hozzá készült videó is nagy népszerűségnek örvend. A Rarihoz szintén vagány klip forgott.


A dalt Luca szerezte és Závodi Marci hangszerelte, és ahogy legtöbbször, az énekesnő a Rari klipjének megálmodásában is részt vett kreatívan. A videót Gillich Sólyom és Krokovay Ábel készítették. Az Amnézia című EP a novemberben érkező címadó dallal áll össze.



 

 

Fotó: Mihályfi Luca

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i