Zenélő szívverés lett Tolvai Reni új dala

megjelenés:
2023-10-27 12:34:02

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 275

„A "Kurvára fáj" című dalom az életem egy fájdalmas időszakában írtam, amikor egyszerűen nem volt elég kifejező azt mondanom, hogy "annyira fáj" vagy "nagyon fáj". Ez a felvétel egy vallomás a szívemből. Tisztában vagyok vele, hogy ez csúnya szónak minősülhet a médiában, de nem az a célom már rég, hogy kompatibilis legyek mindenkinek. Ezt éreztem, ezt tudom adni és ez az egész, érkező albumomra vonatkozik” – mondta el Tolvai Reni, akinek hangja olyan erővel hasít belénk, mint amelyre csak a legnehezebb emlék képes. A meseszép énekesnő-dalszerző újdonságát egy letisztult, egyszemélyes videóklippel együtt mutatja be a rajongóknak, amelynek fekete-fehér színvilága a régmúltat jelképezi.


TOLVAI RENI DALSZÖVEGEK ITT.





A lelkünkig hatol Tolvai Reni énektehetsége, mindennek pedig mélyen lüktető, saját szerzésű zenéje képezi az alapját. A ma már az egyik legsikeresebbnek mondható női előadóművésznek sok idő és belülről fakadó erő kellett ahhoz, hogy felszínre tudja hozni rég eltemetett érzéseit. Szerencsére, keresve sem találhatott volna jobb eszközt ezek transzformálására, mint a zene. Ebből pedig hamarosan, 2024-ben egy lemeznyi adagot kapnak a hallgatók, ugyanis a beharangozóként érkezett „Nyakadon a lánc” után a most debütáló „Kurvára fáj” már a második felvezető.





„Az új lemezem életem eddigi legnagyobb büszkesége. Olyan ötletek es dalok jöttek ki belőlem az utóbbi egy évben, mint még soha. A drámai szerelmes vonal mellett párhuzamosan írtam a szexualitásról, a social media bántalmazásról, a nőiességről, apukám hiányáról és nagyon szexi és dögös témákról is. Három feat. lesz az albumon, az egyelőre maradjon meglepetés, hogy kik” – árulta el Reni, aki Fehér Hollón kívül még az EDM és trap producert, Alprite-tal közösen alkotta meg korongját.

Az alkotó előző dalához hasonlóan a „Kurvára fáj” videóklipjében is régi filmeket idéz és egy klasszikus, hollywoodi színésznő külsőjét.




Fotók: Tolvai Reni

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i