Follow The Flow a Papp László Sportarénában

megjelenés:
2023-10-30 12:13:46

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 153

A napokban attól volt hangos a közösségi média, Magyarország egyik legnépszerűbb együttese, a Follow The Flow felcsapott utcazenésznek. A rajongók Debrecenben, Szegeden, Budapesten és Győrben találkozhattak a fiúkkal, akik Geröly Matyival kiegészülve léptek fel a járókelők legnagyobb örömére. 


FOLLOW THE FLOW DALSZÖVEGEK ITT.

 

A macskakövek után viszont az ország egyik legnagyobb koncertszínpadát veszik célba: 2024. március 16-án a Follow The Flow a Papp László Sportarénában lép fel! 

 

Egy folyamatosan és tudatosan épített karrier eddigi legfontosabb mérföldköve ez


A Fura Csé, Szakács Gergő, BLR hármas az évek során megtanulta, hogy azok a dolgok működnek a legjobban, amelyek mélyen bennük gyökereznek. Ezért a koncerten 


a trió visszanyúl a tagok gyerekkorát, művészi identitását és a Follow The Flow zeneiségét formáló szubkultúrához, a hip-hophoz. 

 

Ezen a különleges estén az eddigi leghosszabb műsorral áll színpadra az együttes: előkerülnek ritkán vagy sosem játszott dalok, zeneileg és vizuálisan is felidéznek pár kulcsmomentumot. A jövő év tartogat pár új FTF-tracket, amiket szintén itt hallhat majd először a közönség élőben.

 

A jegyértékesítés kezdete: november 6. 10:00.




Fotó: Folow The Flow

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i