Széttaposott rózsák, összetört képek: így dolgozta fel B. Nagy Réka a szakítást

megjelenés:
2023-10-30 12:47:45

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 229

A szingli lányok himnuszaként megjelent B.Nagy Réka Nélküled című dala, amiben azok felé közvetít pozitív üzenetet, akik bennragadtak egy rossz kapcsolatban: igen is merjenek kilépni belőle és higgyék el, sokkal felszabadítóbb lesz utána. A dalhoz készült klipben Réka ismert barátnőivel szerepel, akikkel együtt állnak bosszút a férfiakon és lendülnek túl a szakításon.

 

„Nem, nem váltam el férjemtől, továbbra is boldog házasságban élek, de fontosnak tartottam – a zenei szabadság jegyében – , hogy beszéljek ezekről a tapasztalatokról is” – mesélte az énekesnő.


B. NAGY RÉKA DALSZÖVEGEI ITT.



A klipet Radics Tamás rendezte Réka ötletei alapján. A forgatás különösen jó hangulatban telt, hiszen Réka három közeli barátnője is szerepel benne, többek között Nagy Bogi énekesnő és Szabó Hédi (Hédinke) influenszer, akivel a Túlságosan vékony falak című színházi előadásban is együtt játszik. 


„Szerettem volna egy csajos klipet, ugyanis az volt a kiindulópont, hogy egy szakítás után óriási szükség van a hozzánk közel állók segítségére. Bízom abban, hogy sikerült átadni ezt a pozitivást, megmutatni ezt az összetartást a barátokkal készült közös jelenetek által” – mondta el Réka.


Mindemellett sok indulat és szomorúság is van ebben a dalban, ezeket a rockosabb, dühösebb hangzás hivatott átadni. A dalszöveget Réka írta, szerzőtársa Mórocz Tamás volt, a hangszerelésért pedig Somogyvári Dani felelt.




 

Fotó: B. Nagy Réka

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i