Indul a CokeZone klipversenye, a ClipZone!

megjelenés:
2013-11-23 16:59:33

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1038


Kezdő zenekarok és előadók! Eljött a Ti időtök! A Coca-Cola segítségével most elkészíthetitek legelső profi videoklipeteket. 

Idén nyáron indult útjára a CokeZone, a Coca-Cola zenei programja. A CokeZone közösséget teremtett a zeneszeretetnek és a zenés képmegosztásnak;  a fiatalok szerint zenét hallgatni és közben képeket nézegetni, azokat megosztani egymással menő dolog.
 
A CokeZone most nagy dobásra készül: egy izgalmas versenyre, amire minden kezdő hazai zenekar és előadó jelentkezhet. Bárki nevezhet, aki zenével foglalkozik: az extrém metálost éppúgy várják, mint a szintipoppert vagy a világzenést.

Mi a teendő, ha Te szeretnéd elvinni a fődíjat, vagyis a profi stáb segítségével elkészített videoklipet?

Először is nevezz be! #cokezone és #clipzone hashtagekkel töltsd fel a cokezone.hu-ra azt a zenédet, amit klipesítenél, és egy zenekari fotót, valamint egy rövid bemutatkozást. A zenédet feltolhatod a cokezone mobilalkalmazással is, amit ingyenesen tölthetsz le az app store-ból vagy a google play áruházból.

Aztán kapcsolj rá, és gyűjts minél több követőt! Ha benne vagy az első ötben, az értő fülű szakmai zsűri, vagyis a The Grenma, Deniz és a Hősök személyesen is találkoznak Veled, hogy eldöntsék, ki az, aki a CokeZone profi stábjával készítheti el első videoklipjét.

Ne késlekedj, jelentkezz a ClipZone-ra! 

Jelentkezési határidő: 2014. 01. 17.

A Coca-Cola vár minden feltörekvő előadót és zenekart! Egy profi klip gazdára vár!
 Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i