„Nagyon szerelmes vagyok, és ez csodálatos érzés” – Megérkezett Paulina legújabb dala

megjelenés:
2023-11-09 20:40:40

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 211

„Nagyon szerelmes vagyok, és ez csodálatos érzés” – Megérkezett Paulina legújabb dala

 

Paulina ismét rá jellemző módon, egy őszinte és felszabadult dalban vallott érzéseiről.

 

Az Odaadom Paulina legutóbbi megjelenéséhez, a Mosolyhoz hasonló vallomás arról, milyen szerelmesnek lenni. „Nagyon fontos mérföldkő egy ember életében, amikor eljut odáig, hogy odaadja a szívét. Természetesen ez nem véletlen kijelentés a részemről, ugyanezt élem át a kapcsolatomban. Úgy érzem, még sosem szerettem így senkit, neki adtam a szívemet és arra kérem, vigyázzon rá. Ez a dal nem világmegváltás, nincsen benne rejtett mondanivaló, pontosan azt jelenti, amit leírtam benne: nagyon szerelmes vagyok, és ez csodálatos érzés” – árulta el Paulina.

 

Az énekesnő elmesélte azt is, hogyan született az Odaadom: „Az évfordulónkon elutaztunk Olaszországba, ültünk este a teraszon és odaadtuk egymásnak az ajándékainkat. Én ezt a dalt adtam, akkor még csak egy zongorával rögzített énekfelvételen, és a barátom nagyon örült. Szerintem abban rejlik a különleges hangulata, hogy ezt tényleg neki szántam, róla és rólunk szól, de azt mondta, nem bánja, ha nyilvánosságra kerül. Akkor megmutattam a zenekarnak és együtt átdolgoztuk: az a rész, ami végül a refrén lett, egy felvezető lett volna, de arra jutottunk, hogy az tükrözi leginkább, amit mondani akartam, így született meg az Odaadom.”

 

A fiatal énekesnő már korábban is adott ki szerelmes dalokat, de a mostani kissé kilóg a sorból. „Már sokszor meséltem a dalaimról, és egy dologban egészen mostanáig biztos voltam: a szeretlek sosem szerepel majd a szövegekben. De amit most érzek, még ezt is kihozta belőlem, mégis lett helye ennek az erős szónak” – fogalmazott Paulina a következő sorokra utalva: „Ugye mindig, mindig maradsz pontosan ilyennek, mert én sosem írtam dalba a szót, de én pont így szeretlek!”.




 

A dalhoz készült klip azt a folyamatot mutatja be kicsit más köntösben, ahogy Paulina megírta: „Azt akartam visszaadni, hogy milyen erős bennem ez az érzelem, és hogy a dal mennyire meg akart születni már azelőtt, hogy megszületett volna.”

 

Az Odaadom is felcsendül majd Paulina és zenekara első önálló koncertjén, az A38-on november 16-án. 

Esemény: https://www.a38.hu/hu/program/paulina-hu 

 

Fotó: Paulina

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i