Megérkezett a késők himnusza Nagy Adritól és Lotfi Begitől

megjelenés:
2023-11-17 11:21:37

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 185

A bénító félelem, hogy kimaradunk valami jóból, gyakori jelenség, ám az élete legboldogabb fázisában lévő Nagy Adri és az egyik legsikeresebb hazai producer, Lotfi Begi is úgy vallja, hogy semmihez „Nincs túl késő”. A vadiúj, ’80-as évek elektropop mámorával átitatott felvétel, mint egy biztató barát, egyenesen a két kezünknél ragad meg és hív táncra, ha a padlón lennénk.  


Nagy Adri dalszövegei itt.





Az idén is sok arany- és platinalemezzel gyarapodott Lotfi Begi ezúttal a kamrába tette az őrült fesztiválhangulatot a Kozmix-szal újragondolt „Kis világ” után, és a zsúfoltságtól fűtött klubok felé fordult Nagy Adrival közös, vadiúj dalával. Üzenetük, hogy „Nincs túl késő” egyben cím is lett, szeretnének ezzel bátorítani mindenkit.



„Az új zenénket ki lehet vetíteni bármire: kapcsolatokra, barátságra. Számomra így 35 év felett azt jelenti, hogy újjáéledt a nőiességem és elmondhatom, hogy „megérkeztem”. Merem vállalni magam – és nem engedni saját magamból mások miatt” – mesélte Nagy Adri


aki elmondása szerint jobb partnert nem is találhatott volna, mint Lotfi Begi, aki sosem felejti, honnan érkezett, hiszen gyerekként került Iránból Magyarországra és sok kihívást győzött le élete során.


Lotfi Begihez kapcsolódó dalszövegek itt.





 

„Tegnap érkeztem haza a „Nincs túl késő” premier miatt Teheránból, ahova 12 év után először hazalátogattam. Most egyedül utaztam a gyerekek otthoni kötelezettségei miatt, de így alkalmam volt arra, hogy kicsit mélyebbre merüljek a gondolataimban. Szándékosan töröltem az Instát és a Facebookot is, hogy kiszakadjak a mindennapi mókuskerékből. Az a helyzet, hogy egyáltalán nem éreztem magam úgy, hogy kimaradnék bármiből is, kellenek néha ezek az időszakok mindenkinek, ez egy nagyon hasznos kis restart volt” – mondta Lotfi Begi.

 

Az újdonsághoz egy imidzs videóklipet álmodott meg a duó, amelyben Nagy Adrit gyönyörű szettekben láthatjuk Begi oldalán.



Fotók: Nagy Adri, Lotfi Begi hivatalos/Ábrahám Martin

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i