Megjelent Somi első videoklipje!

megjelenés:
2013-11-27 06:44:50

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1032

Somogyvári Dani, (Somi) egy rendkívül tehetséges zeneszerző és előadó is egyben. Ha csak megnézzük, hogy meglehetősen fiatal kora ellenére - hiszen még csak most töltötte be a 21. életévét - már hányféle produkcióban vett részt, mint szerzőtárs, humorista, avagy gitárhős, el sem hisszük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi oldaláról megmutatkozhat a tehetség. Pedig Dani, illetve "Somi" azon túl, hogy együtt alapította a K2 zenekart Kardos Horváth Jánossal, és vele valamint Kiss Tiborral ,a Quimby zenekar frontemberével már 19 éves korában közösen komponálták a "Suttognak a fák" című dalt, hogy a Dumaszínház ismert poénmestere 2011 óta, hogy a NEO FM "Gitár Titán versenyének 2011- ben az egyik legfiatalabb felfedezettje volt és rendkívüli gitártudásával bekerült a verseny legjobb 10 előadója közé, és hogy a "Testi szenzáció", a TV2 riporter zenekarának oszlopos tagja volt, Való Gáborral (Napló), Körösi Gáborral (Reggeli Tények) és Wels Péter Mátyással, (Esti Tények), dolgozott még Bércesi Robival a Hiperkarma zenekar frontemberével is és még a 2013-as Fonogram Gála főcímzenéjének megírására is őt kérték fel egy kedves zenésztársával közösen. Még mindig csak a felsorolás elején járunk.

Önálló, debütáló albuma, "Somi" művésznéven, valamikor az 2014 tavaszán jelenik meg, és ezt a nagylemez hivatott a "Nem bánom" c. első kislemez és a hozzá tartozó videó klip beharangozni.  A videó klip meglehetősen nagy volumenű produkció, ha pusztán csak arra gondolunk, hogy Sominak ez lesz élete első, két számos kislemeze és, hogy még csak 21 éves, de rendkívüli szövegírói és zeneszerzői vénája bátran feljogosítja a benne méltán hívő embereket arra, hogy Fazekas Csaba rendező vezetésével egy több napos forgatás keretében filmvászonra vigyék e rövid 3 perc erejéig a "NŐ", misztikus élményének örök vízióját. Óriási, szürreális terek, komoly világítás és operatőr gárda, valamint a Laluz Kft. speciális fényfestő technikája az, amin keresztül szeretné az alkotó gárda megragadni azt a határmezsgyét, ami a realitás és irrealitás között húzódik valahányszor a "NŐ" szimbólumával találkozunk életünk legkülönbözőbb időpillanataiban.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i