Sting 2024-ben visszatér Budapestre

megjelenés:
2023-11-20 10:23:56

napi megtekintések: 4

megtekintések száma: 150

STING

2024-ES VILÁGKÖRÜLI TURNÉJÁBAN

ÚJABB KONCERTTEL MAGYARORSZÁGON

MÁJUS 31-ÉN A BUDAPEST ARÉNÁBAN

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting visszatér egy különleges koncerttel a Budapest Arénába 2024. május 31-én.

Sting, akit egy elképesztő rockbanda kísér, dinamikus koncertprogrammal készül, eljátszva legnépszerűbb slágereit, amelyek akár a The Police tagjaként, akár szólóban részei illusztris karrierjének. A koncerten többek között olyan időtlen klasszikusok csendülnek fel, mint a Fields of Gold, a Roxanne, az Every Breath You Take, vagy a Message in a Bottle.


Sting legutóbbi fellépéseit a The Times „mesterkurzusnak” minősítette; "Sting továbbra is vitathatalanul zseniális előadó, aranyat érő életművel." A The Telegraph , „ritka csemegének” ítélte, Stinget magát a The Guardian pedig „egyedülállónak” nevezte „magasztos pop-alkímiájáért”.

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a hivatalos Sting rajongói klub tagjai vásárolhatnak a www.sting.com oldalon keresztül.

Az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation tagok számára is elérhető lesz november 22., szerda 10 órától november 23., csütörtök este 6 óráig. A teljeskörű jegyértékesítés november 24-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

A teljes turnéval, jegyekkel és rajongói klubbal kapcsolatos információkért látogasson el a www.Sting.com oldalra.

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i