Ők a 33. Művészetek Völgye Fesztivál első fellépői

megjelenés:
2023-11-21 14:19:31

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 236


Visszatapsolt közönségkedvencek és a Panoráma Színpadon először fellépő zenekarok is szerepelnek a Művészetek Völgye első 8 bejelentett előadója között. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja jövőre július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. 


A Művészetek Völgye immáron több mint három évtizede kínál izgalmas művészeti seregszemlét a nyár 10 napjára – legyen szó szinte bármilyen művészeti- vagy éppen zenei műfajról. A Panoráma Színpad a fesztivál legnagyobb tere, ahonnan nemcsak a zenészek számára pazar a kilátás, a színpad ugyanis Kapolcs egyik legmagasabb pontján áll és az évek során a könnyűzenei élet színe-java megfordult már itt. 

Jövőre sem lesz másként: már biztosan velünk lesz a Bagossy Brothers Company slágereivel, megtáncoltat mindenkit a Parno Graszt, az Elefánt és a 30Y pedig új lemezeikkel térnek vissza. 


A fesztivál legnagyobb színpadán elsőként láthatjuk a Platon Karataev zenekart, akik szintén új dalokkal vágnak majd neki a nyárnak és szintén itt lép fel Beton.Hofi is. A rappert ezúttal zenekari kísérettel hallhatjuk majd.
Idei lehengerlő „völgyes” debütálása után a közönség kérésére ezúttal is bulizhatunk a Bëlga és a Punnany Massif slágereire is. És ez még csak a kezdet, hiszen ahogy megszokhattuk, a fesztivál jövőre is több mint 2000 programmal készül majd a változatosság jegyében, hiszen ezúttal is sok újdonságra számíthatunk még, legyen szó irodalmi, színházi, képzőművészeti, alkotói vagy éppen családi programról. 
A fesztivált mindeközben a European Festival Awards-ra is jelölték a közepes méretű fesztiválok kategóriájában, a Művészetek Völgyére (Valley of Arts) – két másik hazai fesztivál mellett – november 30-ig lehet szavazni.


Emellett a karácsonyra készülve elindultak a fesztivál honlapján a kedvezményes bérletek és ajándékcsomagok is, így akinek a Völgy a legjobb karácsonyi ajándék, az most szerezheti be a fa alá a legjobb áron. 

 

 Fotók: Művészetek Völgye

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i