Magyar közreműködéssel játszott a pápa előtt a hegedűs zseni

megjelenés:
2023-11-21 14:28:32

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 216

Egy magyar koncertszervező produkciós iroda közvetítésével adhatott koncertet Vatikánvárosban a világszerte „hegedűs zseniként” ünnepelt Petar Markoski a Szegények Világnapján, Ferenc Pápa előtt.

 

Petar Markoski 6 évesen kapta meg első hegedűjét, a húszas éveiben járó briliáns művész ma már több mint másfél milliós követői bázissal és százmilliós nézettséggel büszkélkedhet a social platformokon.


VIDEÓ ITT.

 

Számos zenei műfajban mutatta már meg zenei tehetségét, mellyel célja, hogy összekösse a különböző műfajok rajongóit, egyedi stílusával hidat képezve a különböző zenei stílusok között.

 

A Vatikán döntése, mellyel Petar Markoskit választotta ezen eseményre, tanúbizonysága a művész nemzetközi elismertségének és zenéjének univerzális vonzerejének. Egyben nemzetközi sikere a hazai koncertpromóteri tevékenységnek is, hiszen a koncert létrejöttében nagy szerepet vállalt a magyar Koncertpromo Produkciós Iroda, mely – mások mellett – Markoski koncertjeit is szervezi szerte a világban. "Nagyon hosszú és alapos előkészületeken vagyunk túl, de szerencsére kiváló a kapcsolatunk a vatikáni szervezőkkel” – mesélte Horváth Roland, a Koncertpromo tulajdonosa. „Ez nagyban megkönnyítette számomra ennek a különleges eseménynek a megszervezését. Petar Markoski előadása igazi mérföldkő volt mindannyiunk számára, és büszke vagyok, hogy részese lehettem ennek a felejthetetlen eseménynek. A zene ereje és a közös cél érdekében végzett munkánk tökéletes példája annak, hogy mit érhetünk el együttműködve" - tette hozzá Horváth Roland.


Fotó: Horváth Roland

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i