Juhos Zsófi és az OliverFromEarth közös új dala - premier

megjelenés:
2023-11-27 15:28:10

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 361

Zsófi szerelmes és a dalt halva biztos, hogy minket is elkap ez a csodálatos érzés

Juhos Zsófi fiatal gyerek kora óta énekel. Pályája, akkor indult el igazán, miután 2015 megnyerte az Ének iskolája című tévéműsor harmadik évadát, Szulák Andi mentorálásának köszönhetően. Ez követően sok izgalmas lehetőséget kapott: többek között belebújhatott Fióna bőrébe a Szente Vajk által rendezett Shrek musicalben, szerepelhetett Dér Henivel a Sztárban sztár meg egy kicsi című műsorban, és megkezdte az együttműködést Johnny K. Palmerrel. A sok munkának meglett a gyümölcse, mikor 2021 őszén megjelent Zsófi első önálló dala “Rég vége már” címmel.

Ezt követte egy kis visszavonulás

Zsófi úgy érezte a magánéletére és tanulmányaira kell koncentrálnia, ahhoz, hogy ki tudjon teljesedni.

És most sem maradt el a jól megérdemelt jutalom, mert Zsófira rátalált a szerelem és az idei év elején eljegyezték. Újult erővel és motivációval telve elkezdett saját dalokon dolgozni. 2023 tavaszán lehetőséget kapott az Artisjus Songwriting Campen előadóként részt és a pár nap alatt 4 új dal született, melyet 4 nemzetközi (magyar/külföldi) szerző csapattal alkotott közösen. 

Az egyik ilyen dal a “Ma szerettem beléd” című szerzemény, aminek társszerzője/szövegírója lett a duett partnere Patocska Oliver (Oliverfromearth).

A dalt az az időszak inspirálta amikor Zsófi szerelmes lett vőlegényébe. Ehhez a dalhoz készült egy izgalmas videoklip is, amit 2023.11.24-én debütál. De ezzel közel sem ért véget Zsófi új dalainak szárnyalása…



Fotó: Juhos Zsófi, OliverFromEarth

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i