13 év után Bereczki Zoltán új nagylemezzel jelentkezik

megjelenés:
2023-11-27 13:38:10

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 326

13 év után Bereczki Zoltán új nagylemezzel jelentkezik az adventi időszak kezdete előtt.

A ’Téli dalok’ című, új nagylemez Szenteste előtt pontosan egy hónappal, november 24-én érkezett meg.

A dalokról maga az előadó mesélt

„A „Jössz-e velem…?” című szerzeményemet már játsszuk a koncerteken, s a közönség nagyon szereti, de még nem öltött stúdióformát.

A másik nagy boldogság, hogy elkészült stúdióverzió az egyik a legnagyobb közönségkedvenc dalomból, a „Hangokba zárva” című dalból, amelyet a 30. születésnapomra kaptam.

Van olyan szerzemény is, amit a feleségemnek készítettem, ez a „Moon River”.

Az „Úgy szállnék” eredetijét Julio Iglesias és Stevie Wonder énekeli, édesapám legkedvesebb száma és most neki ajánlom ezt a magyar nyelvű feldolgozást. Korai zenei fejlődésem nagy részét neki köszönhetem, hatalmas bakelit gyűjteménye van, s mindig szólt a zene otthon” – mondta el Bereczki Zoltán, aki zenei teljesítményéért Fonogram-díjat kapott, de színházi pályáját is elismerések kísérik.


A korongon az utolsó, a „Somewhere” éppen ezt az oldalát idézi meg

„A „Somewhere” egy koncerten énekeltem nemrégiben. A West Side Story Tony-ja volt az első főszerepem a főiskola után, s ennek a musicalnek az egyik legfontosabb és legkatartikusabb dala ez. Ez az egyik olyan szerzemény, ami miatt a musicalt, mint műfajt nagyon szeretem” – tette hozzá az előadó.

Vadonatúj dalok a lemezen: a „Selyemszalagok” és a „Csókolj meg még egyszer”, amelyek hangszerelésükben eltérnek a többi zenétől. Igazi mai karácsonyi hangulatot idéznek.

A ’Téli dalok’ már kapható az ország összes, releváns CD-ket árusító boltjában és üzlethálózatán keresztül, és valamennyi digitális zenei megosztón.


’Téli dalok’ dallista

Jössz-e velem…?

Moon River

Úgy szállnék

Selyemszalagok

Csókolj meg még egyszer

Csillagtérkép

Ez lesz az a karácsony

Elvarázsolt éj

Hangokba zárva

 

Somewhere


Fotók: Kiss Krisztiii


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i