Megjelent a Take That új albuma, amit jövőre hazánkban is bemutatnak

megjelenés:
2023-11-27 13:53:05

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 133

Kilencedik stúdióalbumával tért vissza Anglia egyik legnépszerűbb popcsapata, a Take That: a This Life az együttes első új LP-je a 2017-es Wonderland óta.

A This Life a trió lendületét és zenei magabiztosságát igazolja: Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen énekhangja gyönyörű dallamokon, szárnyaló refréneken és kifinomult harmóniákon keresztül teljesedik ki.


A három barát végre ismét együtt vonult stúdióba, és ezzel új fejezet nyílt a Take That történetében: a tagok elszántabbak, mint valaha, és ez, valamint a visszatérés lendülete a hanganyag daiaiból is kihallhatók. Barlow elmondása szerint az LP-t meghatározó hangulat abból fakad, hogy úgy érzik, ,,újra egy csapatként indulhatnak el a világ felé". ,,Mintha kitárnád a szárnyaid, és elengeded a múltat, hogy az újat beengedd" - tette hozzá Donald.

„Az album az összetartozás érzését fejezi ki, akár egy újra összeállt zenekar, akár az emberek kapcsolatának tekintetében nézzük.”

– mondta el a trió harmadik tagja. Owen mondata tökéletesen illusztrálja az albumot, amelyen keresztül az is megfigyelhető, hogy a Take That megint csak úgy lépett szintet, hogy közben szemernyit sem veszített különlegességéből.


A stúdiómunkában neves producerek működtek közre: a felvételek év elején kezdődtek a nashville-i Historic RCA Studio A falai között, a kilencszeres Grammy-díjas Dave Cobb (Lady Gaga, Barry Gibb) társaságában, később pedig a szintén Grammy-díjas Jennifer Decilveo is csatlakozott a projekthez, így a folyamat Savannah-n, Los Angelesen, Londonon és Barcelonán keresztül zajlott, majd New Yorkban ért véget.

A This Life elérhető minden digitális platformon és fizikai formátumban is, de az album számait jövőre élőben is hallhatjuk: a Take That 2024. július 3-án Magyarországra, a Budapest Parkba is ellátogat a THIS LIFE UNDER THE STARS elnevezésű európai turné keretében. Jegyek már kaphatók a Budapest Park oldalán.


Fotók: Take That x Budapest Park

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i