Ki az, aki szereti Kozsot? Új klip készült a közönségkedvenchez

megjelenés:
2023-11-28 17:13:27

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 268

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerné a Kozso vezette Ámokfutók formációt, amelynek masszív mennyiségű, 90-es popslágert köszönhetünk. Az idén 30 éves együttes repertoárjából a „Ki az, aki szeret?” minden koncert egyik legsikeresebb dala.

Ámokfutók dalszövegek itt.

A felvétel először a februárban debütált, ’Szállj velem!’ című válogatáslemezen jelent meg olyan zeneszámok mellett, mint a „Szomorú Szamuráj”, a „Ne sírj” vagy a címadó „Szállj velem!” újrahangszerelt verziói. A közönség azonban annyira imádja a retro diszkók világát idéző, elektropopos „Ki az, aki szeret?” című dalt, hogy az Ámokfutók frontembere egy nagyívű videóklipet is megálmodott hozzá.


Kozsot erős érzelmi szálak fűzik az újdonsághoz

„Édesapámmal sok dalt írtunk együtt. Ő nagyon szereti a hagyományos motívumokkal ékesített dallam- és szövegvilágot, főleg, ha az modern köntösbe van bújtatva. Ha arra gondolok, hogy a „Ki az, aki szeret?“ első verziója már 30 éve készült, elérzékenyülök.”

A meglepő fordulatokkal fűszerezett videóklip a hűtlenség és a bizalom bonyolult kérdéseit járja körbe. Vajon mit csinál a párunk, amíg mi távol vagyunk? Illetve milyen a másik oldalon, a csalfa szerető szerepében lenni? A vibráló energiákkal teli klipben egy fiatal pár személyesíti meg ezt a kapcsolati szálat, amely mindannyiunk számára ismerős lehet. A fülledt táncbetétekkel tűzdelt videóban természetesen a producer-dalszerző, Kozso is feltűnik.


Fotók: Ámokfutók

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i