Jennifer: megérkezett Kiss Kevin 2024-es kislemezének második dala

megjelenés:
2023-12-08 10:49:11

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 121

Izgalmas kislemezzel készül Kiss Kevin jövőre, ennek első megjelenése volt a törökös hangzású Isztambul, ezt követi most a Jennifer.

„A dal refrénje már elég régen megvolt, és Szakos Krisztián producer azt mondta, mindenképpen fejezzem be, mert nagyon jó. Nekiugrottunk és megszületett a Jennifer, ami rá is kerül a jövőre megjelenő anyagra. Krisztián egyébként mindig eltalálja, milyen hangzást szeretnék, és most sem volt ez máshogy” – mesélte Kevin. Azt is elárulta, hogy a mostani dal előszele valami újnak: „A Jennifer más, mint az eddigiek, és tükrözi azt, hogy új műfajokban kezdtem el gondolkodni. Érdemes lesz figyelni, mert sok újdonsággal készülök a közeljövőben.”


 

Jennifer testesíti meg a szeretett lányt, aki már továbbállt, de hiánya még mindig érezhető. Érdekes kontextusba kerül a szövegben másokkal, mint a felnőttfilmekben játszó Jenny Hendrix vagy a népszerű énekesnő, Ariana Grande, ám őt mégsem pótolhatja senki. „Szelíden csókolnám a kezed, de tudom, már régen nem vagy az enyém, mindenem elvesztettem, nem maradt már másom, csak a zeném” – áll a dal szövegében, melyben Kevin őszinte sorokban mesél magáról és a zenéhez fűződő kapcsolatáról is: „Nem tudod, testvérem, mennyit ér mindegyik dalom, a stúdióban a szívemet mindig otthagyom”.

 

A dalhoz klip is készült a Videoflow csapat jóvoltából. Ahogy máskor, a videó sztorija most is Kevin fejéből pattant ki. „Szeretek kreatívan részt venni a folyamatokban, és a srácok ismét profik voltak, olyan lett a végeredmény, amilyet látni szerettem volna” – mondta Kevin. A Jennifer a Sztárbox műsorában volt először hallható élőben extra produkcióként. Kevin – akit egyébként rendkívül érdekel maga a sportág is – elégedett volt a dal debütálásával: „Nagyon jól éreztem magam, mindig jó találkozni az RTL-ből ismert emberekkel. Szuper volt a közös munka a táncosokkal is, akiket még az X-Faktorban ismertem meg.”

Fotó: Kiss Kevin

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i