Filtol zenekar: Gyújts gyertyát klippremier

megjelenés:
2023-12-10 20:00:12

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 184

Herr Zoltán, a Filtol zenekar karizmatikus frontembere, és a kreatív páros, Miki és Niki már évek óta együtt dolgoznak a zenei színtéren. A Zenebutik TV állandó vendégeiként ismertek, közösen alkotnak dalokat, amelyek széles körben elismertek és kedveltek. Az elmúlt évek során különleges alkotói kapcsolat alakult ki közöttük, amely az újításra és a közös szenvedélyre épül. 

 

Az idei évben úgy döntöttek, hogy egy különleges projektbe kezdenek: egy közös karácsonyi dal megalkotásába. Ez a döntés abból a vágyból fakadt, hogy valami maradandót és szívhez szólót hozzanak létre a karácsonyi ünnepi szezonra. A dalban a meghittség, a szeretet ünneplése, és a közös emlékek ápolása kapott hangsúlyt.

 

A Filtol zenekar harmadik lemezének bemutató koncertje december 30-án kerül megrendezésre a hangulatos Széchenyi kert vendéglőben. Ezen az eseményen a 'Gyújts gyertyát' című dal is először csendül fel élőben, amely várhatóan a közönség kedvence lesz. A koncert nem csak a zenekar számára jelentős, hanem a rajongók számára is, hiszen egy újabb fejezet kezdődik a zenekar történetében.

 

A dalhoz készült videóklip rendezését Miki vállalta magára, míg Niki a vizuális megjelenítésért felelt. Mindketten nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a videóklip egyszerű, de mégis mély mondanivalót közvetítsen. A cél az volt, hogy a klip a dal hangulatát és üzenetét erősítse, és hogy a nézők számára egy emlékezetes vizuális élményt nyújtson.


 

A videóklip forgatásánál a családias hangulatot igyekeztek megteremteni, ami nem csak a művészek, hanem a stáb számára is fontos volt. A klip “ízvilága” és atmoszférája pontosan tükrözi azt a melegséget és közelséget, amit a karácsonyi ünnepek során átélünk. A videó minden részlete, a színek, a fények és a díszletek olyan összhangban vannak, ami a nézőt egyből a karácsony varázslatos világába repíti.

 

Összességében a Filtol zenekar és a két tehetséges művész, Miki és Niki közös munkája nem csak egy új dallal gazdagította a magyar zenei palettát, hanem egy olyan művet hozott létre, amely hosszú ideig a hallgatók szívében fog élni. A 'Gyújts gyertyát' című dal és a hozzá készült videoklip tökéletes példája annak, hogy a közös alkotói erő, a szenvedély és a meghittség milyen csodálatos eredményeket hozhat létre.


Fotó: Filtol zenekar

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i