Zeneszöveg.hu bemutatja - 2013 utolsó Junkies koncertje DEC.13.@Barba Negra

megjelenés:
2013-12-10 17:22:49

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 943

Vedd meg a jegyed most féláron!

Elkészült a negyedik videoklip a Junkies legutóbbi, Mi van veled? Semmi? című nagylemezéhez, amit idén „Az év hazai hard rock vagy heavy metal albuma” kategóriában Fonogram-díjjal jutalmaztak. A zenekar választása ezúttal a Frizura című dalra esett, amely vicces szövegével és dinamikus zenéjével hamar a rajongók egyik kedvence lett. A Junkies tagjai egy sokadrangú csapatot játszottak, az ellenfeleiket pedig barátaik, Fehér Balázs, a The Carbonfools énekese, Dányi Krisztián színész, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának szereplője, Takács Vilmos, a Hollywood Rose gitárosa, illetve Hanula Zsolt Péter, író alakították.
 A Frizura című dalt, a Mi van veled? Semmi? című lemezen szereplő szerzeményeket és a Junkiesrégi nagy slágereit Budapesten legközelebb december 13-án a Barba Negra Klubban lehet meghallgatni idén utoljára. A fővárosban utána félévig nem lép fel hangos koncerttel a zenekar, nem érdemes lemaradni. Vendégzenekarok az Autopilot és a Beat Dis együttes.

Csatlakozz az eseményhez!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i