Marcellina: Varázsdoboz klippremier

megjelenés:
2023-12-16 20:18:06

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 110

Marcellina rendkívül termékeny évet zárt, hiszen 70 éves korára tekintettel - vagy éppen ennek ellenére? - számtalan fellépéssel, televíziós szerepléssel, riporttal, új dalok sorával, klippremierekkel és egy saját zenés televíziós műsorral rukkolt elő 2023 decemberében. 


MARCELLINA DALSZÖVEGEK ITT.


Ennek a műsornak, a "Marcellina Varázsdoboza"-nak a címadó dala nemrég jelent meg klip formájában. Ez a zenei műsor minden szombaton és vasárnap ugyanabban az időben, 10 órakor és 13:30-kor tekinthető meg a Zenebutik csatornán, és izgalmas zenei anyagot kínál. Ez a zenei összeállítás a Zenével segítünk Alapítvány, a Csomópont Egyesület és a Vesta Hotel gyümölcsöző együttműködés eredményeként született, és széles zenei skálát kínál.


a klasszikustól a musicalen, rockon, countryn, rock and rollon és popon át, olyan előadókkal, mint a Bikini, Varga Miklós, Andrádi Zsanett, Vásáry André, Vörös István és zenekara, Szigeti Ferenc, Delhusa Gjon, stb. Most néhány új, fiatal tehetség is lehetőséget kap ebben a zenei kavalkádban.


Marcellina a műsor háziasszonyaként meglepetésekkel szolgál, bemutatva pályafutása kezdeti sikerdalaitól egészen a frissen megjelent számokig. Emellett YouTube-csatornáján, Instagram, Facebook és TikTok oldalain is számos meglepetéssel, sőt humorral is gazdagítja tartalmát, így varázsolva el a széles körű közönséget.

 



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i