Megjelent a Soulwave új albuma, a MERÜLÉS

megjelenés:
2023-12-15 21:22:32

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 115

Megjelent a Soulwave legújabb albuma, amelyen Marsalkó Dávid és Karola is közreműködik!

 

A lemez a MERÜLÉS címet kapta!


SOULWAVE DALSZÖVEGEK ITT.



 

Az alternatív rock és pop műfajokban mozgó, szerelmes és szakítós számairól méltán híres Soulwave ismét megmutatta, hogy tud újat mutatni: a csapat ezúttal egy 9 trackes stúdióalbummal jelentkezett, amelyre az idei közönségkedvencek, a Remélem Tudod és a Miattad mellett egy Marsalkó Dávid (Halott Pénz, Dedmani) kollab, a Valaki Mondta, valamint a nemrég klippel debütált, Karolával közös Kislány is felkerült, több friss szerzeménnyel együtt.


A LP-t hallgatva egy sokunk által jól ismert érzelmi hullámvasútra válthatunk jegyet: az album fülbemászó dalai a szerelmi csalódás és a se veled-se nélküled kapcsolatok fájdalmas pillanatait, valamint az elengedés folyamatát járják körül.

A Merülés már elérhető minden digitális platformon, a Kislány december elején debütált klipje a YouTube-on tekinthető meg, a zenekart élőben pedig lemezbemutató koncertjükön lehet elcsípni 2023. december 15-én a budapesti Akvárium Klubban. 




Fotók: Soulwave

 


 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i