Fonogram 2024: elindult a nevezés

megjelenés:
2023-12-15 21:51:38

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 121

A kreatív zene elismerése áll a Fonogram - Magyar Zenei Díj 2024-es fókuszában. Lehet a zene bármilyen műfajú, magyar vagy külföldi, a hallgatás módja analóg vagy digitális, a lényeg, hogy legyen emberi, legyen hatása, érje el a közönségét.

 

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2024 tavaszán ismét megrendezi a Fonogram-nap nevű eseményt, a zenészek és a hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét. A Fonogram - Magyar Zenei Díj 18+1 kategóriában újra gazdára talál!

 

Elindult a nevezés!

Az albumok és hangfelvételek - rövid regisztráció után - mostantól nevezhetők a www.fonogram.hu/nevezes oldalon - a műfajok széles skáláján, összesen 18 kategóriában.

 

A Fonogram - Magyar Zenei Díjra nemcsak kiadók által gondozott megjelenések, hanem szerzői kiadású albumok és hangfelvételek is nevezhetők.

 

Nem szükséges, hogy a benevezett előadónak teljes albuma legyen: az előző két naptári évben, azaz 2023-ban vagy 2022-ben megjelent önálló hangfelvételek is nevezhetők.

 

Fontos: az előző évi szavazás során az öt jelölt közé került hangfelvételek nem nevezhetők újra. Nem nevezhetők továbbá korábban megjelent hangfelvételekből összeállított válogatásalbumok.

 

 

FONOGRAM 2024 NEVEZÉS →

 

 

Nevezési időszak: 2023. december 11. hétfő - 2024. január 15. hétfő 23:59

 

Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésre az info@fonogram.hu e-mail-címen.

 

Fotó: Fonogram

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i