Megérkezett BatBoy legújabb dala

megjelenés:
2023-12-16 15:28:40

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 104

A Meztelenhez klip is készült, amely nagyban passzol a dal hangulatához

 

A 17 éves Michael Denzel Smith, azaz BatBoy mozgalmas időszakot él: nemrég debütált első lemezével, a Kontraszttal, ezután gyorsan be is gyűjtött 1000 Spotify-követőt és egy több mint 11 ezres havi hallgatottságot. Novemberben Jaber előzenekaraként lépett fel az Akváriumban, múlt héten Manuel előtt állt színpadra Debrecenben, most pedig itt van legújabb megjelenése, a Meztelen, amely egy iskola utáni freestyle-ozás eredménye, és érzelmileg sokkal többet mutat meg az előadóból, mint amit eddig látni engedett. 

 




„Célom, hogy jobban belelássanak a hallgatók a dolgaimba, szeretném igazán megmutatni magamat, a gondolataimat. Őszinte zenét szeretnék, amit csak tőlem hallhatnak”


– fogalmazott Mikey.




A mindenki számára ismerős, sérülékeny állapotot bemutató dalt a fiatal tehetség saját emlékei ihlették. Visszatérnek olyan konkrét képek is, mint az Engedj elben is megjelenő pulóver, amit az egykor szeretett lánynak adott kölcsön. „Úgy érzem, ezzel most lezártam azt az időszakot, ami az első dalomban is megjelent” – tette hozzá. 

 



 

A Meztelenhez az egyre népszerűbb rendező, Pablo Peti készített klipet, erről Mikey így mesélt: „Azért kerestem meg Petit, mert egy művészi jellegű videót szerettem volna. Végül pontosan az valósult meg, amit elképzeltem: a klip tökéletes tükörképe lett a zenének. A forgatás ugyan elég fárasztó volt, délutántól reggelig dolgoztunk, de megérte. Nagyon jó hangulatban telt, velem lehettek hozzám közel álló emberek, és a végeredmény is magáért beszél.”

 

 

 Fotók: BatBoy

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i