The Rose - az egyik legsikeresebb koreai rock banda a Budapest Arénában

megjelenés:
2023-12-18 11:21:31

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 101

A The Rose egy koreai indie rock banda, amely négy tehetséges zenészből áll


Woosung énekes és gitárosból, Dojoon több hangszeren játszó zenész / énekesből, Jaehyeong basszusgitárosból és Hajoon dobosból. A megalakulásuk óta izgalmas koncertjeikről híres The Rose gyorsan Korea egyik legkeresettebb bandájává vált, a kritikusok által is elismert albumokat jelentettek meg, amelyek rajongókat szereztek a négyesnek világszerte. 2019-ben a bandatagok közül hárman is átmeneti szünetet tartottak karrierjükben kötelező katonai szolgálatuk miatt, ami alatt Woosung sikeres szólókarriert folytatott, sikeres lemezeket adott ki, és teltházas világkörüli turnékat folytatott.

 

A kitartó rajongók örömére, a The Rose újra összeállt Woosung egyik dél-koreai fellépésén 2022-ben.


Ez az újraegyesülés eredménye lett a HEAL című albumuk, amelyet a zene átalakító ereje ihletett, valamint a rajongóik és saját maguk által megosztott történetek. A HEAL a 4. helyig jutott a Billboard Heatseekers listáján, a HEAL Together világkörüli turnéjuk pedig már tömegeket vonzott. Tehetségüket több díjjal is jutalmazták, köztük 2019-ben a Nemzetközi K-Music Awards Legígéretesebb előadója díjjal, valamint az Év zenekara díjjal a 2022-es Prêmio K4US-n.

 

Indulásukkor egy ötletes, új hangzással jelentkeztek, a rock és a pop fúziójával, és lenyűgöző koncerrtjeik révén gyorsan népszerűvé váltak.


A The Rose érzelmek és hangok egybegyúrásával használja a világos és sötét elemeket, megragadva a zenéjüket meghatározó dualista lényeget, valamint rendkívül fontos számukra a rajongóikkal való személyes kapcsolattartás.

 

Ne maradj le a koreai indie rock banda, a The Rose fantasztikus Dawn To Dusk turnéjáról, ami 2024. március 17-én a Budapest Arénában is látható lesz!

 

A hivatalos rajongói klub jegyeinek elővétele december 1-jén, pénteken 10 órakor kezdődik. A regisztrált Live Nation-tagok december 4-én, hétfőn 10 órától csatlakozhatnak az elővásárlási lehetőséghez. A teljeskörű jegyértékesítés december 5-én, kedden 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

 

 

 

További info:

www.officialtherose.com/tour

www.livenation.hu

www.funcode.hu

 

 

 Fotók: The Rose x Live Nation Magyarország

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i