Valóság és szürrealitás a The Carbonfools új klipjében

megjelenés:
2023-12-19 15:17:08

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 151


A zenekar legújabb dala a Lost My Cool címet viseli, és a hozzá készült videóban nagyon kifejezően keveredik a realitás a mesterséges intelligencia valóságon túli világával, azonban a történet nem meseszerű: mindenki számára ismerősek lehetnek a felvillanó képek.


Az előadó dalszövegei itt.

 

A dinamikus zene és a meglepő vizualitás azt a valóságot mutatja be, amit egyre inkább átjár a mindennapi stressz, szorongás és a félelmek, amelyeket egyre nehezebben tudunk ellensúlyozni a valós emberi kapcsolatainkkal.





A dal és a klip ezeket az érzéseket tükrözi szövegében, hangzásában és képi világában egyaránt, és biztos, hogy sokan tudnak azonosulni az üzenetével. 

 

A The Carbonfools legutóbbi, Carbonsun című nagylemeze óta folyamatosan érkeznek az új anyagok, így valószínűleg hamarosan újra összegyűlik egy nagylemeznyi tartalom. 


Január 13-i A38-as koncertjüket így akár nevezhetnék egy „féllemez-bemutatónak” is. A koncertre felejthetetlen zenei megoldásokkal készül a zenekar, de azt ígérik, hogy további meglepetések is lesznek, így érdemes velük indítani a szezont. 

 

Esemény

 

 Fotó: The Carbonfools

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i