27 ok, hogy miért ne maradj le a Strand Fesztiválról

megjelenés:
2024-01-07 11:51:19

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 105

Nyári zenei kalandozásra vágysz? Akkor irány Zamárdi, ahol augusztus 22. és 24. között megrendezésre kerülő Strand Fesztivál garantáltan a nyár egyik csúcspontja lesz.


Idén augusztus 22. és 24. között tartják a Strand Fesztivált Zamárdiban, ahol ezúttal is a magyar zenei élet krémje csap a húrok közé.

 



Huszonhét ok az örömre


Készülj fel a zenei élmények folyamjára, hiszen a magyar zenei élet legnagyobbjai várnak rád! A Strand Fesztivál színpadain olyan nevek tündökölnek majd, mint Majka, az energiától duzzadó Dzsúdló, az AWS, a Bohemian Betyars, ByeAlex és a Slepp. De ez még csak a kezdet!




 

Zenei kavalkád a Balaton partján


A Bagossy Brothers Company, a Csaknekedkislány, az Esti Kornél, a Hiperkarma, a Belga, Ajsa Luna, a Blahalouisiana, Lil Frakk, Valmar, T. Danny, és a varázslatos hangú Rúzsa Magdi is a buli részesei. A Strand Fesztivál egy igazi zenei kavalkád, ahol a magyar zenei paletta minden színét megtalálod.




 

Több, mint egy fesztivál


De ne gondold, hogy csak a zene lesz a főszerepben! Zamárdi gyönyörű környezete, a Balaton partja, a nyári napsütés és a fesztivál különleges hangulata összekapcsolja a zenét, a természetet és a közösséget egy felejthetetlen élményben.


Forrás: likeBalaton.hu

Fotók: Strand Fesztivál

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i