Itt a Honeybeast új dala

megjelenés:
2024-01-09 17:55:26

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 141

Mámorba fulladó remény, álomból realitásba zuhanás – Megérkezett a Honeybeast legújabb dala

 

A Másnap a hozzá készült klippel együtt érzékletesen mutat be valami olyat, amit sokan átéltünk már.


A Honeybeast dalszövegei itt.




 

Egy átmulatott éjszaka másnapja elevenedik meg a zenekar legújabb dalában. „Talán sokak számára ismerős lehet az alaphelyzet: elmegyünk bulizni, aztán felébredve se kép, se hang, csak emlékfoszlányok vannak valakiről, akit megismertünk. A riasztó az benne, mennyire homályos a tegnap, de a főhősünk mégis keresgéli a srácot, várja, hogy esetleg ő jelentkezzen. Ez egy kiragadott pillanat egy hétvégéből: a lírai én kicsit nevet magán, de fáj is neki. Talán lehetett volna szerelem is, de az egész este belefulladt az alkoholba, a mámoros éjszakába, ezért van benne az elszalasztott lehetőség bánata az önirónia mellett” – fogalmazott Bencsik-Kovács Zoli, a zenekar gitárosa, a dal és a szöveg szerzője. 




 

„Tényleg mindannyian átéltük már ezt. Volt egy buli, ott találkoztunk egy vonzó – vagy a piától annak tűnő – idegennel, akivel hirtelen kitaláltuk az egész életet és beleéltük magunkat valamibe, aztán másnap jött a kínzó józanodás” – mondta el Tarján Zsófi énekes. „Arról szól nekem ez a dal, amikor azt utolsó halvány kis reményt is el kell engedni, ami ahhoz köt, hogy hátha mégis lesz valami. Itt nagyjából 24 órát ölel fel a történet, de a valóságban ez a remény három hónapig, fél évig, vagy akár három évig is velünk tud maradni. Amikor az álomból a realitásba zuhanunk, az nagyon tud fájni” – tette hozzá.

 

A dalhoz Horváth Réka készített klipet, aki Krúbi vizuális anyagaiért is felel. „Nagyon örülök, hogy el tudta vállalni, igazán érzékletes lett a videó a szűk határidő ellenére. Szerintem szuper klip, mi nagyon szeretjük és büszkék vagyunk rá” – mesélte Zsófi.

 



 

 Fotók: Honeybeast

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i