Hozd magad a Szigeten!

megjelenés:
2024-01-11 14:00:10

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 117

Még valamivel több, mint 200-at kell aludni a Sziget első napjáig, de a fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából, minden nap akár más-más énünket is megélve.

 

„A Sziget az a hely, ahol mindent szabad, de semmi nem kötelező.”


Több, mint 30 éve ezzel a jelmondattal indult a fesztivál és maradt is az, ami: a Szabadság Szigete, ahogy említik szerte a világon, Új-Zélandtól, Kanadáig. A Sziget az a hely, ahol önfeledten lehetünk önmagunk és válhatunk azzá, amivé akarunk, ahol a hasonlóságban egymásra találhatunk és a különbözőségben egészülhetünk ki egymással, ahol a változatos kultúrák részesei lehetünk és szabadon mutathatjuk meg sajátunkat. Ahol, bár semmi nem kötelező, de minden élmény más és kihagyhatatlan. A Sziget az a hely, ahol szabadon, minden nap megélhetjük személyiségünk egy-egy újabb oldalát. 


A Szigetre belépve a szabadságot választjuk, és a választás szabadságát kapjuk cserébe. 


 



Választani pedig nem könnyű ekkora kínálatból, de már most készülhetünk arra, hogyan lehet felfedezni a Szabadság Szigetét idén augusztusban. Elkészült a #FreeToBe útvonaltervező, mely egyedi, személyre szabott ajánlatot tesz a kalandvágyó Szitizeneknek. Legyünk akár koncertfüggők vagy partyarcok, kalandkeresők, selfie bajnokok, mindenevők, divatőrültek, cirkuszkedvelők, a világ kultúráinak szerelmesei vagy bárki más, most megtudhatjuk, merre érdemes majd elindulni a Szigeten. Egyelőre itt: www.szigetfestival.com/freetobe , 200 nap múlva pedig a K-hídon túl, személyesen.


Fotó: Sziget

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i