Cotton Club Singers - SINATRA: dupla koncert

megjelenés:
2024-01-11 14:16:18

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 155

Kongresszusi Központ, 2024.01.28. 16:00

A 20 órás előadás teltházas

 

A Cotton Club Singers, az ország legismertebb vokálcsapata, a 20 év után a Margitszigeti Színházban újra mutatta be újra a legnagyobb színpadi show-ját, Sinatra címmel. A hatalmas sikerre való tekintettel a Budapest Kongresszusi Központban megismételjük a fergeteges koncertet, amely átfogóan mutatja be Frank Sinatra dalait. 

A koncerten fellép:

Zsédenyi Adrienn

Kozma Orsolya

Szűcs Gabriella

Fehér Gábor

László Boldizsár

Máté Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes művész


Az együttest a 13 tagú Cotton Club Big Band kíséri majd a Veszprémi Mendelssohn Kamarazenekarral kiegészülve. Rendező: Aczél András, Vezényel: Malek Miklós

 

A 2024. január 28-i Sinatra koncerttel kapcsolatos korábbi közlést helyesbítjük akként, hogy a Sinatra koncerten a Böhm György által  írt koncertdramaturgiai próza felhasználására semmilyen formában nem fog sor kerülni.

 

Korábban a sajtóanyagban tévesen megjelent 2002-es koncert dramaturgiája helyett a koncerten a Cotton Club Singers előadásában elhangzó 24 Sinatra sláger között Aczél András önálló írásai és rendezése kerül színpadra Máté Gábor tolmácsolásában.





Fotó: Cotton Club Singers

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i