Jason Derulo és Michael Bublé közös dala, a Spicy Margarita

megjelenés:
2024-01-26 11:13:53

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 217

Jason Derulo tavaly év végén már lerántotta a leplet februárban premierező albumáról, aminek híre a Hands On Me című, első single megjelenésével karöltve érkezett, most pedig egy olyan kollabbal jelentkezik, ami sokak számára okozhat meglepetést!




 

A ma napvilágot látó „Spicy Margarita”, az új korong, a ’Nu King’ utolsó hírnöke, és nem más közreműködött benne, mint Michael Bublé! Ha hirtelen nem értenénk, hol találkozhat a két fantasztikus pop énekes művészete, elég magunk elé képzelni egy képet: hatvanas évek, Mexikó, James Bond, randevú. A „Spicy Margarita” hangulatában tökéletes és különleges egységet alkot a két előadó hangja, emellett biztos, hogy a latinos pop dallamok hatására mindenki táncra perdülne és koccintana egyet a párjával!




 

A dal alapját Dean Martin „Sway” című felvételének melódiái adják, amire mind Derulo, mind Bublé megcsillogtathatta utánozhatatlan hangi adottságait. Bár a két sztár most dolgozott együtt először, a hangszórókon keresztül is egyértelművé válhat a hallgatók számára, hogy a szám épp olyan jó hangulatban született, amilyet a meghallgatása mindenkiből kiválthat!




Fotó: Jason Derulo x Michael Bublé

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i