Csepregi Éva az Aréna színpad után a MAHASZ toplistát is meghódította

megjelenés:
2024-01-28 14:13:36

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 71

Előadóművészete és szűnni nem akaró alkotásvágya 50 év töretlen sikerhez vezette a Neoton Família meghatározó énekesnőjét, Csepregi Évát. Nemcsak a januárban tartott életműkoncert a bizonyíték erre, ugyanis Csepregi első helyen nyitotta a MAHASZ legfrissebb, hivatalos album toplistát a Magneoton által kiadott, „Jubileum+” című, remaszterelt bakelit lemezével. 

 

Ikonikus, széles mosolyával, színpadi profizmusával és örökzöld slágerekkel töltötte meg január 6-án a Papp László Sportarénát Csepregi Éva.


Csepregi Évához kapcsolódó dalszövegek itt.




Az énekesnő életműkoncertje alkalmából adta ki 11 slágerből álló limitált számban és kizárólag bakelit formában kapható lemezét, amelynek darabjait pillanatok alatt elkapkodták a rajongók ezzel listavezető pozíciót biztosítva neki a hivatalos, hazai album toplistán.

 

Az énekesnő és a Magneoton kapcsolata régre nyúlik, hiszen a 34 éves lemezkiadó egyik alapítója nevezetesen az a Pásztor László, aki egyben a Neoton Família zeneszerzője és egykori, oszlopos tagja volt.

 

Pásztor László így mesélt az alkalomból: „2002-ben Csepregi Évával már megjelent egy jubileumi lemez, aminek új változata most kapott egy plusz jelzőt. Felkerültek ugyanis a kiadványra olyan további dalok, amelyeket semmilyen fizikai hanghordozón nem lehetett meghallgatni korábban, mint például a „Tied vagyok” vagy a „Sűrű a dzsungel”. 


Amikor még a pályafutásomat kezdtem a Neotonnal, a bakelit volt a fő hanghordozó, mely közel 60 évvel később, most ismét reneszánszát éli az egész világon. Adott volt tehát a lehetőség, hogy megkoronázzuk a „Jubileum+”-szal a Papp László Sportarénában tartott életműkoncertet.


Évával a kezdetek óta folyamatos és nagyon jó kapcsolatban vagyunk, a „Szép nyári nap” című, Neoton-musicalben is együttműködtünk. Ismerve őt, nem lesz megállás, ugyanolyan elánnal folytatja a színpadon és a stúdióban, ahogy eddig tette.”

 

A Magneoton hamarosan további bakelit-különlegességekkel jelentkezik az idei évben.


Hallgass bele a jubileumi lemez egyik dalába itt.


Fotók: Csepregi Éva hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i