AFC évzáró nagykoncert DEC.28.@A38

megjelenés:
2014-12-16 09:42:56

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 1093

Az AFC új, TRIPOLAR című EP-jével ajándékozza meg az évzáró nagykoncertjére jegyet váltókat! A korongon a már klipes Lábnyom mellett további két friss szerzemény is helyet kapott, melyek közül az "A szemembe nézz" is már meghallgatható. 

A TRIPOLAR koncepciója nagyban eltér a zenekar korábbi kiadványaitól. A 3 különböző stílusú dal hangulatában, hangszerelésében és mondanivalóját tekintve is 3 eltérő megközelítést rejt. A nóták 3 különböző stúdióban láttak napvilágot, 3 egymástól markánsan eltérő technológiával. Az AFC új anyagát hallgatva tulajdonképpen egy zenei kísérlet fültanúi lehetünk. "Régóta foglalkoztatott egy olyan lemez, ahol összehasonlítást nyer az analóg és a digitális technika, mindemellett annyi zenei hatás ért minket az elmúlt időben, hogy természetes, hogy feszegetjük, tágítjuk a határainkat." mondta a frontember Molnár Tamás.

Az új EP-hez kizárólag az AFC évzáró nagykoncertjén juthat hozzá a nagyérdemű. A 3 új dalt tartalmazó CD-t a koncertjegy mellé mindenki AJÁNDÉKBA kapja a helyszínen. A zenekar ezzel az eseménnyel ünnepli fennállásának 11. évfordulóját, és mivel a buli EP bemutató is egyben, új, eddig még sehol nem játszott dalokkal is kecsegtet. 

Tehát december 28. A38 hajó!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i