Időutazásra készülnek a Bestiák, a Picasso Branch, az FLM és a Happy Gang sztárjai - itt a No Playback

megjelenés:
2024-02-09 12:25:12

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 108

Újra itt a 90-es évek: No Playback – itt nem a magnó szól


Őrületes oldschool hullámban létezünk manapság, nem csoda, hogy a kilencvenes évek egykori sztárjai is nosztalgiázni szeretnének. Így jött az ötlet, hogy új életet leheljenek minden idők egyik legszínpompásabb, legvagányabb korszakába.


A múltidéző show pedig nemsokára útnak indul az országban.


A csapat tagjai egytől-egyig olyan jól ismert zenészek, akik a kilencvenes években nagyot mentek


Miss Bee a Bestiákból, az FLM Hoffer Danija, Ricky a Picasso Branch színeiben, valamint mindenki kedvenc Happy Gang trackjeinek szerzője, Vitamin sem maradhat ki a buliból. 


A cél egyértelmű: újranyitni a kilencvenes évek univerzumát.


A legszínesebb kor, vagyis az ezredforduló előtti éra, ahogy a show neve is mutatja teljes mértékben élőzenés verzióban tér vissza, szuper táncosokkal kiegészülve. A flashback így nem digitális remixek, hanem valódi dalok, duettek és szólók által üt be: az említett sztárok egykori legnagyobb slágerei elevenednek meg, de a kor további hazai és külföldi favoritjai is dobogós helyet kapnak a setlisten. Elő a Turbo rágóval meg a tetrisszel, csillogjanak a körmök, zizegjenek a nadrágok. A nosztalgia elindult.


További infók hamarosan.

 

 


 Fotó: No Playback

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i