Fishing on Orfű: Nagyszínpad névszavazás

megjelenés:
2024-02-20 20:16:18

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 63

Képzőművészeti alkotásról nagyszínpadot elnevezni? Közönségszavazással?? A Fishingen simán!


A Fishing on Orfű az egyetlen könnyűzenei fesztivál, ahol immáron sokéves hagyomány, hogy a közönség véleményét is kikérik fontos döntésekben. Legyen szó akár a fesztivál időpontjáról, a védőoltáshoz való viszonyuláshoz, vagy – immáron 2015 óta – a nagyszínpadok nevével kapcsolatban, a közönség hallathatja a hangját. A legnagyobb zenei helyszíneket Orfűn nevezték már el Kovács Ákosról, Safranekről vagy Liszt Ferencről, volt már Boldogság, te kurva, Tasmán ördög, FishingLaci vagy Vízipók-csodapók és hívták már Eszik a dönert a nagyorrú lányoknak, Bolyhosorrú Köntöslopónak vagy Goodbye Koalának is. A korábbi tematikák (a teljesség igénye nélkül: elhunyt zenészek, veszélyeztetett állatfajok, dalszövegrészletek / címek, mesehősök, képzeletbeli állatok) után idén képzőművészeti alkotásokra lehet szavazni.

2024-ben a Fishing fő nemzenei témája a képzőművészetek és a vizuális művészetek lesz, amire rengeteg érdekességgel, projekttel és pályázattal készülnek a szervezők. Ezek bejelentése előtt, első lépésben szavazásra invitálják a közönséget, hogy így segítsenek elnevezni a nagyszínpadokat. A szavazás csütörtökig tart a fesztivál Facebook-oldalán, a résztvevők bérletet nyerhetnek, minden részlet elolvasható itt.

 

A Fishing 2014 óta, tehát pont tíz éve elővételben telt házas. Ez a hagyomány minden bizonnyal idén is folytatódik, hiszen az utolsó bérleteket árulják (több, mint 95%-uk már el is kelt) és a napijegyek is szépen fogynak.




Fotók: Fishing On Orfű

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i