Tolvai Reni nem titkolózik tovább: felfedi legújabb partnerét és közelgő albumának megjelenési dátumát is

megjelenés:
2024-02-20 20:29:53

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 150

10 év után Tolvai Reni új nagylemezzel jelentkezik, amely egy ízig-vérig feminin popalbumnak ígérkezik, így március 8-án, Nőnap ünnepén érkezik „TR Album” címmel. A sokoldalú énekesnőről köztudott, hogy nem szégyenlős megmutatni magát, de most bevállalta azt is, hogy a szexről énekeljen tabuk nélkül. Mindezt nem egyedül teszi, hiszen a formabontó zenei stílusáról ismert DZSINDZSER is hozzászólt a témához.

 

Tolvai Reni-dalszövegek itt.


„Dzsindzsert nagyon rég ismerem, elképesztő tehetséges producernek és rappernek tartom és mindkettőnknek természetes, vörös hajunk van (haha). Régóta szerettem volna vele egy közös dalt és nagyon örültem, mikor átküldtem neki a demót, egyből írta, hogy tetszik neki, nyomjuk.

 

A „Reggelig" egy dögös popsirázós dal lett, ami tele van felszabadító energiával. Sok nő fél felvállalni a szexiséget, pedig ez mindenkiben megvan, csak elő kell csalogatni. Egy nő is élvezheti gátlástalanul a szexet, mert ez nekünk is ugyanolyan fontos, mint a férfiaknak. Ez egy olyan dal, amiben már az első másodpercektől tapintani lehet a szexuális feszültséget" – mondta el Tolvai Reni.

 


 

A „Kurvára fáj”, a „Nyakadon a lánc” vagy a LuvOlival közös „Bántasz” mind megmutatták, hogy mennyire változatos - r’n’b, dance és trap - műfajokban kísérletezik az énekesnő, és témájukban is a sokszínűség jellemzi majd az új, 12 számból álló kiadványt. A különleges együttműködők között pedig Kállay Saunders neve is szerepel, életük első magyar nyelvű duettjével.


Fotó: Tolvai Reni / Oleg Borisuk

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i