Az alapokhoz tér vissza a Brains új dalában

megjelenés:
2024-02-20 20:53:05

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 77

Megjelent a Time is now, amely a „régi” Brainst idézi hangulatában és hangzásában is, a hozzá készült klip pedig igazán formabontó lett.

 

„A kezdeti zenei stílusunkra jellemző, keményebb hangzású drum ’n’ bass dalról van szó. Visszatértünk az alapjainkhoz és az angol nyelvhez is, és állandó társunk, MC Zeek is erősíti a megjelenést” – fogalmazott a zenekar. A Time is now klipje mesterséges intelligencia felhasználásával készült, mégpedig rendhagyó módon: ilyen formában és mennyiségben még nem használtak itthon AI technikát. A képsorok érezhetően rezonálnak a hangzással és a dal lüktetésével is.


Brains-dalszövegek itt.



 

„Újra beindult a világban a drum ’n’ bass, így mondhatjuk, hogy ismét keresztmetszetet találtunk az aktuálisan divatos irányzatokkal. Mivel mi sosem törekedtünk arra, hogy populáris zenét játsszunk, azt is mondhatjuk, hogy a trendek találtak vissza hozzánk” – tették hozzá a tagok.

 

 

 Fotó: Brains

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i