Új Metallica lemezével érkezik ősszel Budapestre az Apocalyptica

megjelenés:
2024-02-22 17:15:17

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 119

Ismét Metallica dalokat dolgoz fel az Apocalyptica


A finn cselló-metal zenekar új nagylemezt és őszre turnét jelentett be: november 25-én érkeznek majd Budapestre.


A finn cselló-metal zenekar, az Apocalyptica ősszel nagyszabású turnéra indul, bemutatva legendás első albumuk, az Apocalyptica Plays Metallica folytatását. A kettes számmal jelzett friss lemez folytatja azt az utat, amin a finn zeneiskola, a Sibelius Akadémia 4 fiatal csellósa elindult 1996-ban: ekkor találták ki, hogy saját hangszerükön adják elő a legnagyobb heavy metal titánok, vagyis a Metallica dalait. Számtalan koncerttel később a jelenleg hármasként működő együttes most visszakanyarodik a kezdetekhez, bezárva az akkor megkezdett kört. 


A 26 évvel ezelőtt Nothing Else Matters feldolgozás videóklipjét itt nézhetjük meg.


Az alapító Eicca Toppinen így kommentálta a zenekarral kapcsolatos hírt: 


“Hihetetlen, hogy a Metallica még ennyi év után is olyan erőteljesen képes megszólítani az embereket. Az pedig igazán varázslatos élmény, hogy mi a színpadon is meg tudjuk osztani a rajongásunkat a Metallica iránt. Ezúttal a látványosság is új szintet ér majd el, alig várjuk, hogy útra keljünk és remek időt töltsünk el a rajongókkal!”


A két hónapos, majd’ 50 állomásos turné november 25-én érkezik Budapestre


A Barba Negra Red Stage-en játszik majd a csapat. A nagyközönség számára a jegyértékesítés február 23-án, 10 órakor indul, de a zenekar rajongói klubjának tagjai és a koncertet szervező Concerto Music early bird hírlevelesei már február 21-étől megvásárolhatjuk az extra kedvezményes belépőjegyeket. A zenekar saját weboldalán kiegészítő VIP jegyeket is kínál majd.


A Concerto Music bemutatja: Apocalyptica Plays Metallica Vol. 2. Tour 2024

2024. november 25., hétfő 19 óra

Budapest, Barba Negra Red Stage

Apocalyptica koncert


Belépő: early bird jegyek 10.900 (korlátozott számban), normál elővételben 12.900 Ft, nov.1-től 14.900 Ft. Balkonjegyek: 17.900 (korlátozott számban)


A zenekari rajongói klub és a Conceto Music early bird hírlevelesei számára a jegyértékesítés február 21-én 10 órakor indult. A nagyközönség számára a jegyértékesítés február 23-án, 10 órakor indul.


Kapcsolódó weboldalak:

https://concerto.hu/

https://apocalyptica.com

 

https://www.facebook.com/concertoconcerts/

https://www.facebook.com/events/926076305972003




 


Fotók: Apocalyptica

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i